Libnet.ro
UNICEF

20:15

Klaus Iohannis, mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Copilului: Va multumesc pentru ca ati fost intelegatori

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Copilului: Va multumesc pentru ca ati fost intelegatori

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis luni, 1 iunie, un mesaj cu prilejul Zilei Internationale a Copilului. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Copilului: Stiu cat de greu v-a fost in aceste luni. Ati facut eforturi extraordinare si v-ati adaptat scolii online (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, cu ocazia zilei de 1 iunie, un mesaj tuturor copiilor. Seful statului a declarat luni ca, in contextul epidemiei de coronavirus, copiii au facut eforturi extraordinare .

Carmen Iohannis, mesaj pentru elevii sai de 1 iunie: O copilarie fericita! La multi ani!

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Romaniei, le-a transmis un mesaj elevilor sai, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, mesaj cu ocazia Zilei Romanilor de Pretutindeni: Repatrierea celor aflati in situatii deosebite, principala misiune MAE in contextul pandemiei

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Romanilor de Pretutindeni, in care vorbeste despre contextul reprezentat de pandemia de COVID-19 si provocarile pe care aceasta le-a adus.

KLAUS IOHANNIS: Fiti aliatii mei prin respectarea regulilor sanitare

Presedintele Klaus Iohannis le-a multumit elevilor, cu ocazia Zilei copilului, pentru eforturile extraordinare pe care le-au facut in ultimele luni si pentru modul in care s-au adaptat scolii online, rugandu-i se respecte in continuare regulile sanitare impuse de epidemia de coronavirus.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de toti romanii, din tara si din strainatate, pentru a reconstrui Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Romanilor de Pretutindeni, ca este nevoie de toti romanii, de and aici and si de and acolo and , din tara si din strainatate, pentru a construi impreuna Romania prospera si sigura pe care ne-o dorim.

Iohannis, mesaj de Ziua Romanilor de Pretutindeni: E nevoie de toti, din tara si strainatate, pentru a construi Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Romanilor de Pretutindeni, ca este nevoie de toti romanii, de aici si de acolo, din tara si din strainatate, pentru a construi impreuna Romania prospera si sigura pe care ne-o dorim.

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Rezervistului Militar: Transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu abnegatie, devotament si daruire tricolorul, construind si modernizand Armata Romaniei de astazi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat ca duminica aniversam Ziua Rezervistului Militar, traditie militaracare ne ofera ocazia de a transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu.

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Rezervistului Militar: Transmitem pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu abnegatie, devotament si daruire tricolorul, construind si modernizand Armata Romaniei de astazi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat ca duminica aniversam Ziua Rezervistului Militar, traditie militaracare ne ofera ocazia de a transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu.

Rares Bogdan taie elanul lui Ciolacu: Klaus Iohannis nu va da premier catre PSD in urmatorii 4 ani si jumatate

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, sustine ca presedintele Klaus Iohannis nu va mai desemna niciun premier de la PSD pana la finalul mandatului. Rares Bogdan le recomanda celor de la PSD sa isi faca planuri pe termen lung si sa gandeasca o strategie pentru urmatorul ciclu electoral: 2024-2028.

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Romanilor de Pretutindeni: Fiecare roman, acolo unde se afla, este un ambasador al traditiilor, culturii si obiceiurilor noastre, al creativitatii si al spiritului romanesc

Ultimele luni au pus o lume intreaga la incercare, dar oriunde s-au aflat, cei mai multi romani s-au comportat exemplar, spune presedintele Klaus Iohannis duminica, de Ziua Romanilor de Pretutindeni, cand a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )