Libnet.ro
UNICEF

17:45

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Romanilor de Pretutindeni: Fiecare roman, acolo unde se afla, este un ambasador al traditiilor, culturii si obiceiurilor noastre, al creativitatii si al spiritului romanesc

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Romanilor de Pretutindeni: Fiecare roman, acolo unde se afla, este un ambasador al traditiilor, culturii si obiceiurilor noastre, al creativitatii si al spiritului romanesc

Ultimele luni au pus o lume intreaga la incercare, dar oriunde s-au aflat, cei mai multi romani s-au comportat exemplar, spune presedintele Klaus Iohannis duminica, de Ziua Romanilor de Pretutindeni, cand a. continuă pe B1

Mesajul presedintelui Iohannis, cu ocazia Zilei Romanilor de Pretutindeni: Fiecare roman este un ambasador

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in mesajul cu ocazia Zilei Romanilor de Pretutindeni, ca este nevoie de toti romanii, de aici si de acolo, din tara si din strainatate, pentru a construi impreuna Romania sigura si prospera.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de toti romanii, din tara si din strainatate, pentru a reconstrui Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Romanilor de Pretutindeni, ca este nevoie de toti romanii, de and aici and si de and acolo and , din tara si din strainatate, pentru a construi impreuna Romania prospera si sigura pe care ne-o dorim.

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Rezervistului Militar: Transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu abnegatie, devotament si daruire tricolorul, construind si modernizand Armata Romaniei de astazi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat ca duminica aniversam Ziua Rezervistului Militar, traditie militaracare ne ofera ocazia de a transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu.

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Rezervistului Militar: Transmitem pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu abnegatie, devotament si daruire tricolorul, construind si modernizand Armata Romaniei de astazi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat ca duminica aniversam Ziua Rezervistului Militar, traditie militaracare ne ofera ocazia de a transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu.

Ziua Eroilor: Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Mormantul Ostasului Necunoscut, din Parcul Carol I (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la ora 16. 00, la ceremonia depunerii de coronare de flori, care a avut loc la Mormantul Ostasului Necunoscut, din Parcul Carol I, din Capitala. La evenimentul,.

Iohannis, mesaj de Ziua Romanilor de Pretutindeni: E nevoie de toti, din tara si strainatate, pentru a construi Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Romanilor de Pretutindeni, ca este nevoie de toti romanii, de aici si de acolo, din tara si din strainatate, pentru a construi impreuna Romania prospera si sigura pe care ne-o dorim.

Cuplul prezidential, la prima iesire publica dupa izbucnirea pandemiei. Presedintele Klaus Iohannis si prima doamna Carmen au purtat masca si au respectat distanta sociala, la Biserica Sfanta Treime din Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat la slujba de duminica de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, in ceea ce a fost prima iesire publica a cuplului prezidential de la.

Klaus Iohannis: incepand cu 1 iunie vom putea merge la plaja. Nu va mai fi nevoie de declaratie la iesirea din localitate

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut joi, 28 mai, o declaratie de presa, in care a anuntat noile masuri de relaxare, care intra in vigoare de la data de 1 iunie. Acesta a anuntat ca plajele vor fi deschise, la fel si terasele, in conditii stricte de distantare sociala si igiena.

KLAUS IOHANNIS: Terasele se redeschid de la 1 iunie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, un nou val de masuri de relaxare, care vor fi aplicate incepand cu 1 iunie, printre care se numara deschiderea teraselor, se va putea merge la plaja, iar pentru iesirea din localitate nu va mai fi nevoie de declaratie pe proprie raspundere.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Eroilor: in aceste momente dificile, cand suntem pusi la incercare de pandemia de COVID-19, este esential sa ne inspiram din victoriile trecutului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, joi, cu ocazia inaltarii Domnului, o zi speciala, care de un secol, pentru Romania, coincide cu Ziua Eroilor. Seful statului afirma ca in aceste momente.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )