Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis, mesaj pentru diplomatii romani: Parteneriatul strategic cu Statele Unite, prioritate de prim rang (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj pentru diplomatii romani: Parteneriatul strategic cu Statele Unite, prioritate de prim rang (VIDEO)

Adunity_80687Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti o declaratie cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romanesti. Cu aceasta ocazie, Klaus Iohannis a subliniat in fata ambasadorilor prezenti la. continuă pe B1

Klaus Iohannis, semnal pentru Guvern: Nu este admisibil ca in Anul Centenarului sa facem pasi inapoi, iar pentru asta avem nevoie de un stat cu o justitie independenta (VIDEO)

Cu ocazia discursului sustinut la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romanestei, Klaus Iohannis a transmis si un mesaj directionat catre Guvern, cerand ca Romania sa nu faca pasi inapoi, subliind in special.

Rudolf Giuliani, avocatul lui Donald Trump, scrisoare catre Klaus Iohannis: Protocoalele promovate de Kovesi si Maior submineaza statul de drept

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal si fost primar al orasului New York, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si altor oficiali romani in care cere verificarea.

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, scrisoare catre Klaus Iohannis: Protocoalele promovate de Kovesi si Maior submineaza statul de drept

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal si fost primar al orasului New York, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si altor oficiali romani in care cere verificarea.

Klaus Iohannis, declaratii in fata ambasadorilor: Nu e loc pentru experimente discutabile in nume personal, amatorism, gafe diplomatice

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut un discurs, marti, la Palatul Cotroceni, unde i-a primit pe sefii de misiuni si consulii generali cu prilejul Reuniunii anuale a diplomatiei romane.

Klaus Iohannis, la Reuniunea diplomatiei: in politica externa a Romaniei nu e loc pentru experimente discutabile in nume personal, amatorism, gafe

Presedintele Klaus Iohannis i-aprimit, marti, la Palatul Cotroceni, pe sefi de misiuni si consulii generali cu prilejul Reuniunii anuale a diplomatiei romane. in anul diplomatic care s-a scurs.

Klaus Iohannis a semnat decretele prin care generalii SRI Dumitru Dumbrava si Dan-Valentin Capsuna au fost trecuti in rezerva

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de trecere in rezerva a generalului Dumitru Dumbrava si decretul de inaintarein grad, la trecerea in rezerva, a generalului Dan Valentin.

Generalul Dumitru Dumbrava, trecut in rezerva. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, trecerea in rezerva incepand cu 1 septembrie a doi generali SRI, unul fiind Dumitru Dumbrava, iar celalalt Dan-Valentin Capsuna. Presedintele Romaniei,.

Tariceanu, despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis: Cred ca trebuie o evaluare

Presedintele ALDE,Calin Popescu Tariceanu, a vorbit, marti, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Tariceanu spune ca este necesara o majoritate in Parlament care nu s-ar intruni in.

Pe ordinea de zi: Klaus Iohannis se ntlneste cu ambasadorii romni/ Conducerea ALDE se reuneste la Palatul Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste, marti, la Palatul Cotroceni, pe sefii de misiuni si consulii generali cu prilejul Reuniunii anuale a diplomatiei romane. Tot astazi, forurile de conducere ale Aliantei Liberalilor si Democratilor ALDE) - Biroul Politic Executiv, Biroul Politic Central si Delegatia Permanenta - se reunesc la Palatul Parlamentului, informeaza Agerpres.

Avocatul lui Donald Trump, scrisoare catre Klaus Iohannis: Protocoalele promovate de Kovesi si Maior submineaza statul de drept

Fostul procuror federal si fostul primar al orasului New York, Rudolph Giuliani, avocat al presedintelui american Donald Trump, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, in care cere vericicarea protocoalelor incheiate intre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )