Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, mesaj pe tema protestelor din ultimele zile

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj pe tema protestelor din ultimele zile

Presedintele Klaus Iohannis va adresa un mesaj in aceasta seara, de la ora 18. 00, dupa protestele soldate cu violente de vineri. Anuntul a fost dat publicitatii de Administratia Prezidentiala. Reactia. continuă pe Antena3

SONDAJ Ce efecte vor avea protestele si incidentele violente din ultimele zile?

Dupa o prima zi de proteste anti-PSD marcata de violente iesite din comun ale Jandarmeriei impotriva protestatarilor nevinovati, au urmat doua zile de manifestatii pasnice. Guvernul si jandarmeria nu au dat semne ca si-ar asuma vreo responsabilitate pentru actiunea brutala de vineri, iar liderii coalitiei de guvernamant mai degraba au tacut. Ce efecte crezi ca va avea acest nou val de manifestatii?Participa la sondajul HotNews. ro.

Klaus Iohannis transmite un mesaj public dupa violentele din Piata Victoriei: Nu cumva cei care doresc oprirea luptei anticoruptie si-au dorit o diversiune?

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, luni, de la ora 18:00, in contextul protestelor din ultimele zile marcate de o interventie brutala a Jandarmeriei in seara si noaptea de vineri.

Presedintele Iohannis, mesaj public dupa violentele din Piata Victoriei, la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va aresa astazi un mesaj public ca urmare a evenimentelor din ultimele zile, anunta Administratia Prezidentiala. Declaratiile vor fi sustinute la ora 18.

VIDEO Presedintele Iohannis, mesaj public dupa violentele din Piata Victoriei, la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va adresa astazi un mesaj public ca urmare a evenimentelor din ultimele zile, anunta Administratia Prezidentiala. Declaratiile vor fi sustinute la ora 18.

Klaus Iohannis, o noua reactie dupa VIOLENTELE din Piata Victoriei: Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care a gestionat situatia

Presedintele Klaus Iohannis cere ministrului de Interne Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care a gestionat situatia din timpul protestelor violente care au avut loc vienri seara in Piata.

Klaus Iohannis: Guvernul SE PREFACE ca nu vede revolta oamenilor. Apelul presedintelui la membrii PSD, opozitie si societatea civila dupa violentele Jandarmeriei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj public dupa violentele jandarmilor de la protestul Diasporei de vineri din Piata Victoriei. Seful statului a lansat, cu aceasta ocazie, un atac extrem de dur.

Klaus Iohannis, declaratii de presa dupa violentele din Piata Victoriei: Atitudinea civica a fost aspru pedepsita. E impresionanta mobilizarea romanilor din tara si de pretutindeni

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la Palatul Cotroceni in legatura cu violentele care au avut loc in ultimele zile in Piata.

Ion Cristoiu: Ce-a urmarit Klaus Iohannis punind Serviciile sa orchestreze tulburarile din 10 august 2018?

Jurnalistul Ion Cristoiu acuza ca tulburarile de pe 10 august au fost orchestrate de presedintele Iohannis, cu ajutorul Serviciilor. Ce-a urmarit Klaus Iohannis punind Serviciile sa orchestreze.

Klaus Iohannis ii cere procurorului general al Romaniei sa verifice interventia jandarmilor la proteste si sa identifice protestatarii-agresori

Klaus Iohahnnis reactioneaza din nou dupa protestele violente de vineri seara. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, i-a solicitat astazi, 11 august a. c. , Procurorului general al Parchetului de pe.

Planul secret a lui Klaus Iohannis. Ce vrea sa faca Presedintele pentru preluarea puterii

Alessandra Stoicescu a prezentat luni seara planul lui Klaus Iohannis pentru preluarea Guvernului. Un prim scenariu este cel al dosarelor penale pe numele ministrului de Interne, Carmen Dan, dar si pe numele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )