Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, MESAJ DE ULTIMA ORA: Amintirea grea a secolelor de suferinte sa ne uneasca in combaterea marginalizarii, discriminarii si rasismului

B1 B1,
Klaus Iohannis, MESAJ DE ULTIMA ORA: Amintirea grea a secolelor de suferinte sa ne uneasca in combaterea marginalizarii, discriminarii si rasismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, miercuri, cu ocazia Zilei Dezrobirii Romilor. Seful statului precizeaza, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, ca aceasta zi evoca. continuă pe B1

Manevra lui Klaus Iohannis a esuat. Decizie de ultima ora a instantei

Manevra lui Klaus Iohannis si a prietenei sale din Florida, Rodica Bastea, a esuat. Instanta s-a pronuntat si a spus ca Rodica Bastea nu este mostenitoarea defunctilor Maria si Eliseu Ghenea, cei care au.

KLAUS IOHANNIS: PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Guvernul PSD vrea sa creeze prin ordonante de urgenta un statut special pentru cei care au probleme in justitie si ca PSD a actionat astazi, din nou, impotriva Romaniei si a cetatenilor sai.

Prima reactie din PSD dupa atacul lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis primeste un raspuns acid din partea ministrului Finantelor. in exclusivitate la Antena 3, Eugen Teodorovici afirma ca declaratia de la Cotroceni arata ca la Presedintie nici macar nu s-a citit.

Surse: Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au avut, miercuri, o discutie telefonica, potrivit unor surse oficiale. Sursele mentionate au precizat ca premierul l-a sunat pe seful.

Klaus Iohannis, dupa ce Guvernul a modificat legile justitiei: PSD vrea sa creeze prin ordonante de urgenta un statut special pentru cei care au probleme in justitie

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti, dupa ce Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta prin care sunt modificate legile justitiei. Seful statului acuza PSD, intr-o postare pe Facebook,.

Klaus Iohannis, despreOUG pe Justitie: Romania nu poate fi pusa la dispozitia celor care vor sa instaureze controlul politic asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti,despre OUG pentru modificarea legilor justitieicaRomania nu poate fi pusa la dispozitia celor care vor sa instaureze controlul politic asupra.

Fara precedent. Decretul lui Klaus Iohannis, suspendat

Pentru prima data in istoria post-decembrista un decret prezidential este suspendat de catre o instanta. Decretul prezidential al lui Klaus Iohannis cu privire la numirea generalului Nicolae Ciuca in.

Surse: Modificari de ultima ora la legile justitiei

Modificari de ultima ora la Legile Justitiei. Guvernul discuta in sedinta de marti o serie de decizii care vor schimba atat modul in care sunt delegati procurorii in functii de conducere, cat si.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )