Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis le multumeste veteranilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis le multumeste veteranilor

Presedintele Klaus Iohannis le multumeste veteranilor de razboi pentru tot ceea ce au facut in serviciul patriei, in contextul zilei dedicate celor care au aparat cu propria viata valorile nationale, reiese dintr-un comunicat transmis de Administratia prezidentiala, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Veteranilor de Razboi: Avem responsabilitatea sa actionam cu toata forta pentru apararea intereselor nationale

Armata Romaniei a platit de fiecare data un pret greu in numele generatiilor viitoare. ) Avem responsabilitatea ca, la randul nostru, sa actionam cu toata priceperea, energia si forta pentru apararea intereselor nationale ale Romaniei, afirma presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Veteranilor de Razboi.

Klaus Iohannis de Ziua Veteranilor: ARMATA a platit un pret greu

Presedintele Klaus Iohannis le multumeste veteranilor de razboi pentru tot ceea ce au facut in serviciul patriei, in contextul zilei dedicate celor care au aparat cu propria viata valorile nationale, reiese.

Reactie oficiala a Asociatiei Europene a Evreilor, dupa gafa lui Klaus Iohannis: Limbaj cu subtilitati sinistre

Presedintele Asociatiei Europene a Evreilor, Rabinul Menachem Margolin, si-a exprimat ingrijorarea fata de remarcile facute de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis Klaus Iohannis a declarat ieri, 26 martie,.

Viorica Dancila, despre demisia solicitata de presedintele Klaus Iohannis: Viata merge inainte

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni seara, cu privire la faptul ca presedintelui Klaus Iohannis i-a cerut demisia, ca pentru ea viata merge inainte. Pentru mine, viata merge inainte si duc mai.

Presedintele Klaus Iohannis participa la inaugurarea Palatului Cultural din Blaj, bijuterie arhitectonica distinsa cu premiul UE pentru Patrimoniul Cultural

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat prezenta la Blaj, in 12 mai 2018, cu ocazia inaugurarii oficiale a Palatului Cultural. Programul vizitei va include si un ceremonial de depunere de coroane pe Campia Libertatii.

Klaus Iohannis i-a iNFURIAT pe EVREII din Europa: Limbaj sinistru. Declanseaza semnale de alarma

Presedintele Asociatiei Europene a Evreilor, Rabinul Menachem Margolin,s-a sesizat, vineri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a facut aluzie la anumite intelegeri secrete dintre Liviu Dragnea si.

Viorica Dancila incalca legea si refuza sa se intalneasca cu presedintele Klaus Iohannis

Intalnirea intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila care urma sa aiba loc vineri, la ora 11. 00, a fost anulata, dupa ce premierul a refuzat sa mearga la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres .

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca astazi cu premierul Viorica Dancila, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila, dupa ce miercuri a avut discutii cu guvernatorul si cu prim-viceguvernatorul BNR, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala. Seful statului a mai afirmat ca vineri o va intreba pe Viorica Dancila in ce calitate a plecat in Israel, fara sa sufle o vorba si sa ii dea macar un telefon, din politete.

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului. Ce (n-)a facut Viorica Dancila

In declaratia de presa sustinuta la ora 11:00, Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca retrage increderea acordata guvernului condus de Viorica Dancila. in ultimele zile, un conflict din ce in ce mai puternic s-a conturat intre Klaus Iohannis si guvernul condus de Viorica Dancila, ecuatie din care Liviu Dragnea nu lipseste, asa cum te asteptai.

Klaus Iohannis: Solicit public demisia doamnei Dancila

Klaus Iohannis face o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis ar fi urmat sa se intalneasca vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila, dupa ce miercuri a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )