Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis: Noi colaboram cu guvernul pentru presedintie si ne vom prezenta bine. Nu am de gand sa transfer divergentele din politica interna in presedintia UE

B1 B1,
Klaus Iohannis: Noi colaboram cu guvernul pentru presedintie si ne vom prezenta bine. Nu am de gand sa transfer divergentele din politica interna in presedintia UE

Klaus Iohannis da asigurari ca Romania se va prezenta foarte bine in cele sase luni in care va detine presedintia Uniunii Europene, aratand ca el Administratia Prezidentiala colaboreaza foarte bine cu Gu. continuă pe B1

Klaus Iohannis amana decizia privind nominalizarea Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici: Nu voi accepta noi numiri de ministri pana la sarbatorile Centenarului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va accepta nicio numire noua in Guvernul Romaniei pana la 1 decembrie. Aceasta declaratie vine in contextul in care PSD a anuntat marti ca Lia Olguta.

Klaus Iohannis amana decizia numirii in Guvern a Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici pana dupa 1 Decembrie: Guvernul Dragnea-Dancila e un accident al democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre remanierile guvernamentale, dupa ce in urma cu doua zile, sase noi ministri au depusjuramantul de investitura,la Palatul Cotroceni. Am.

Klaus Iohannis: Am divergente in foarte multe domenii cu Guvernul nostru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca lucrurile se misca in ceae ce priveste presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene, el adaugand ca are divergente cu Guvernul in foarte multe domenii, dar nu.

Klaus Iohannis nu se lasa intimidat de PSD: Nu ma tem de suspendare, nici de Curtea Constitutionala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va accepta nicio noua numire in Guvernul Romaniei pana de 1 decembrie si nici nu va semna vreun decret de revocare. intrebat daca se teme de raspunsul PSD,.

KLAUS IOHANNIS: Romania este puternic atasata de principiile si valorile europene

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj transmis la Adunarea Generala a Centrului European pentru Problemele Lucratorilor, ca un succes al presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene inseamna rezultate concrete pentru cetatenii europeni.

Klaus Iohannis, dupa ce UE a aprobat acordul de Brexit: Am obtinut pentru romanii garantarea tuturor drepturilor, cat si clarificarea exacta in declaratie ca nu vor fi introduse vize pe viitor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a salutat semnarea acordului de Brexit intre Uniunea Europeana si Marea Britanie aratand ca documentele agreate au un rol extrem de important pentru a stabili felul in care va decurge.

Klaus Iohannis: Daca acordul privind Brexit se aproba, drepturile romanilor sunt perfect protejate

Klaus Iohannis a declarat ca proiectul de acord privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana este unul foarte bun pentru Romania, el aratand ca in forma actuala drepturile romanilor sunt perfect protejate.

Klaus Iohannis participa, astazi, la reuniunea extraordinara a Consiliului European in care se discuta proiectul acordului pentru Brexit

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica, la Bruxelles, la reuniunea extraordinara a Consiliului European in care se discuta proiectului de Acord al retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana UE).

Klaus Iohannis: Romania e atasata valorilor europene, iar romanii nu isi vad viitorul in afara UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj in cadrul Adunarii Generale a Centrului European pentru Probleme Lucratorilor, precizand ca tara noastra are un atasament puternic fata de valorile.

Klaus Iohannis: UE se afla intr-un moment de rascruce, agenda europeana fiind marcata de provocari multiple

Uniunea Europeana se afla intr-un moment de rascruce, agenda europeana fiind marcata de provocari multiple, se arata intr-un mesaj transmis de presedintele Klaus Iohannis, in cadrul Adunarii Generale a Centrului European pentru Problemele Lucratorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )