Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis: Romania e atasata valorilor europene, iar romanii nu isi vad viitorul in afara UE

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Romania e atasata valorilor europene, iar romanii nu isi vad viitorul in afara UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj in cadrul Adunarii Generale a Centrului European pentru Probleme Lucratorilor, precizand ca tara noastra are un atasament puternic fata de valorile. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: Romania este puternic atasata de principiile si valorile europene

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj transmis la Adunarea Generala a Centrului European pentru Problemele Lucratorilor, ca un succes al presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene inseamna rezultate concrete pentru cetatenii europeni.

Presedintele Iohannis, mesaj ferm: Romania este puternic atasata de principiile si valorile europene, iar romanii nu isi vad viitorul in afara Uniunii Europene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj ferm privind apartenenta Romaniei la Uniunea Europeana cu ocazia Adunarii Generale a Centrului European pentru Problemele Lucratorilor. Seful statului a aratat ca.

Presedintele PE, intalnire cu Klaus Iohannis: Aveti un rol foarte important pentru noi

Romania doreste sa contribuie la promovarea agendei europene comune, intr-un spirit constructiv si de consens, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, in cadrul intalnirii, de la Palatul Cotroceni, cu.

KLAUS IOHANNIS: Curtea Europeana de Conturi sprijina utilizarea eficienta a fondurilor europene

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit ieri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Curtii Europene de Conturi, Klaus-Heiner Lehne, context in care a mentionat ca prin rapoartele emise si prin recomandarile facute, aceasta institutie europeana reuseste sa ofere o baza importanta pentru cresterea eficientei si a corectitudinii in ceea ce priveste utilizarea fondurilor europene.

Victor Ponta lauda decizia lui Klaus Iohannis de a respinge numirea Adinei Florea la sefia DNA

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera normala decizia sefului statului Klaus Iohannis de respingere a propunerii de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al Directiei Nationale.

Victor Ponta lauda decizia lui Klaus Iohannis de a respinge numirea Adinei Florea la sefia DNA

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera normala decizia sefului statului Klaus Iohannis de respingere a propunerii de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al Directiei Nationale.

Klaus Iohannis, intrevedere la Cotroceni cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri la ora 11, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania. Vizita oficialului.

KLAUS IOHANNIS: Nu va exista nicio schimbare de ministri in aceasta saptamana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca a primit, la interval de doua zile, a doua propunere de remaniere guvernmentala, precizand ca in acesta saptamana nu va exista nicio schimbare de ministri si ca a doua remaniere va fi discutata cel mai devreme in prima saptamana dupa sarbatorirea Centenarului.

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia Directiei Nationale Anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public.

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia DNA. Cum a reactionat ministrul Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Tot azi, presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public. Ma surprinde faptul ca a terminat de citit si de inteles asa de repede!, a reactionat Toader.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )