Libnet.ro
UNICEF

16:30

Klaus Iohannis, noi critici pentru clasa politica: Auzim, in Romania, voci care dau foarte usor vina pe Europa si pe Bruxelles pentru aproape orice (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, noi critici pentru clasa politica: Auzim, in Romania, voci care dau foarte usor vina pe Europa si pe Bruxelles pentru aproape orice (VIDEO)

Klaus Iohannis i-a criticat miercuri, in discursul pe care l-a sustinut la receptia de la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Europei, pe politicienii care pun sub semnul intrebarii rolul si benficiile. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis, la receptia oferita cu ocazia Zilei Europei: Auzim n ultima vreme n Romnia voci care dau foarte usor vina pe Europa si pe Bruxelles pentru aproape orice / Este cel mai facil discurs

Presedintele Klaus Iohannis a criticat miercuri voci de la Bucuresti care dau foarte usor vina pe Europa si pe Bruxelles pentru aproape orice, afirmand ca este vorba de cel mai facil discurs din partea celor deranjati de standardele europene de democratie autentica.

Klaus Iohannis, amendat de CNCD pentru folosirea termenului penali

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a constatat, miercuri, ca termenul penali folosit de presedintele Klaus Iohannis depaseste limita libertatii de exprimare. CNCD i-a aplicat.

Klaus Iohannis: E imperioasa demisia domnei Dancila pentru a face loc unor oameni responsabili si competenti

Klaus Iohannis a lansat o serie de critici la adresa actualului premier, Viorica Dancila, despre care a spus ca e necesar sa demisioneze pentru a face loc unor oameni responsabili si.

Klaus Iohannis, dupa amenda primita pentru discriminare: O decizie politica, va fi contestata n instanta

Presedintele Klaus Iohannis califica drept decizie politica amenda de 2. 000 de lei stabilita de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, care a decis cu 5 voturi la 4 ca liderul de la Cotroceni a folosit discriminatoriu termenul penali.

Klaus Iohannis: Este imperioasa demisia doamnei Dancila pentru a face loc unor oameni competenti

Presedintele Klaus Iohannis a cerut din nou luni demisia premierului Viorica Dancila intr-o declaratie de presa in care a criticat executia bugetara a PSD pe primul trimestru a anului, avertizand ca Romania.

Klaus Iohannis: Este imperioasa demisia doamnei Dancila pentru a face loc unor oameni competenti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a cerut din nou luni demisia premierului Viorica Dancila intr-o declaratie de presa in care a criticat executia bugetara a PSD pe primul trimestru a anului, avertizand ca Romania.

CCR, raspuns de ULTIM MOMENT pentru Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Programului de sustinere pentru activitatea de reproductie,.

Klaus Iohannis a semnat decrete importante: Legi ale Guvernului, promulgate de presedinte

Dupa o serie de legi retrimise in Parlament, Klaus Iohannis a semnat, luni, cinci decrete privind promulgarea unor legi importante ale Guvernului. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a contestat la CCR legea pentru sustinerea crescatorilor de porci

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa ce a fost intrebat de sesizarea la CCR a lui Klaus Iohannis a legii care sustinea crescatorii de porci din Romania. O fi vegetarian, a reactionat Liviu Drg.

Klaus Iohannis, contestatie dupa contestatie la CCR. Ce lege este DESFIINTATA de seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Programului de sustinere pentru activitatea de reproductie, in.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2838 seconds )