Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis, un nou apel catre romani: Purtati masca, pastrati distanta

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, un nou apel catre romani: Purtati masca, pastrati distanta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Romania nu ia in calc. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, dupa recordul negativ de cazuri noi: Purtati masca, pastrati distanta ca sa scapam de aceasta epidemie Ce a spus presedintele despre vaccinul anuntat de Rusia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat inca un apel la respectarea regulilor de protectie sanitara catre populatie, miercuri, cand Romania a inregistrat un record negativ la nivel de cazuri noi de COVID-19. Pe un.

Presedintele Klaus Iohannis: Daca vom avea motiune si cabinetul Orban e demis, cu certitudine nu vom avea guvern PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o conferinta de presa miercuri, incepand cu ora 18, la Palatul Cotroceni din Capitala, la capatul intrevederii pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban si.

Efectul nebanuit al COVID-19. Ce a patit o actrita iubita de romani. Purtati blestemata de masca!

O celebra actrita care a luptat cu coronavirusul a trait pe pielea ei un alt efect nestiut pana acum al virusului ucigas. Acesteia a inceput sa ii cada parul masiv, ca urmare a infectarii cu COVID-19. Efectul nestiut al coronavirusului. Ce a patit o actrita celebra. Purtati blestemata de masca! Allysa Milano a fost diagnosticata .

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va primi 10 milioane de doze de vaccin atunci cand el va fi disponibil; Nu vad cu ochi buni racolarile PNL

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a facut miercuri un nou apel la populatie pentru purtatul masii de protectie si respectarea distantei sociale in contextul unui nou record negativ de persoane nou-infectate cu COVID-19. Seful Statului a mai subliniat ca nu vede cu ochi buni ultimele racolari de primari facute de catre PNL si a lansat noi atacuri la adresa PSD-ului, pe care il considera ahtiat dupa putere.

IOHANNIS: E important pentru romani sa stie ca la acest moment in UE nu exista un vaccin aprobat

Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o sedinta cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, pe tema rectificarii bugetare. Dupa sedinta, Iohanns a afirmat ca avem din nou un record de infectari cu noul coronavirus, ceea ce este mult prea mult, conform news. ro.

Klaus Iohannis, reactie furibunda cand a fost intrebat despre alocatiile copiilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca respingerea OUG de crestere etapizata a alocatiilor copiilor denota o totala lipsa de responsabilitate a PSD. Potrivit sefului statului respingerea nemotivata de catre PSD a respectivei ordonante arata ca social-democratii au propriile manevre electoralist-populiste.

Iohannis, nou atac virulent la PSD: Nu sunt dispus sa intru intr-un joc populist ordinar. E o motiune neavenita politic

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, miercuri, un atac foarte dur la adresa PSD, dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat depunerea unei motiuni de cenzura.

Klaus Iohannis, prima reactie despre interlopii din Romania. Pe cine da vina

Atacul sangeros din lumea interlopa in urma caruia liderul clanului Duduianu a fost ucis l-a ingrijorat si pe presedintele Klaus Iohannis. Seful statului s-a interesat de aceste clanuri interlope si a avut deja mai multe intalniri cu ministrul Internelor, Marcel Vela, pe aceasta tema. Presedintele Klaus Iohannis, ingrijorat de violentele dintre clanurile interlope Presedintele Romaniei, .

Alocatii 2020. Klaus Iohannis a facut marele anunt despre dublarea alocatiilor

Klaus Iohannis a criticat vehement respingerea in Senat a ordonantei de urgenta prin care a fost amanata dublarea alocatiilor si inlocuita cu o crestere etapizata pe doi ani. Alocatii 2020. Klaus Iohannis a facut anuntul despre dublarea alocatiilor copiilor Presedintele Klaus Iohannis crede ca majoritatea PSD din Senat da dovada de lipsa de responsabilitate si .

De ce respinge Klaus Iohannis primul vaccin anti-Covid-19. A spus totul public

Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca Romania nu va rezerva doze din vaccinul anuntat de Rusia ca fiind primul vaccin impotriva coronavirusului din lume. Klaus Iohannis a motivat spunand ca nu exista validari externe pentru solutia anuntata de Vladimir Putin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )