Libnet.ro
UNICEF

06:15

Klaus Iohannis, un nou apel catre romani, in Vinerea Mare. Ce nu trebuie sa facem de Paste

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, un nou apel catre romani, in Vinerea Mare. Ce nu trebuie sa facem de Paste

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la ora 14, la Palatul Cotroceni, potrivit Administratiei Prezidentiale. Cel mai probabil, seful statului va face un nou apel pentru romani, in Vinerea Mare, amintindu-le sa ramana in casa in aceasta perioada a Sarbatorilor Pascale. UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a venit cu un nou mesaj pentru . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, apel catre romani: Stati acasa de Paste! Nu mergeti in vizite la rude sau prieteni! Cer tuturor autoritatilor sa nu slabeasca vigilenta

Presedintele Klaus Iohannis a facut un nou apel catre romani, carora le-a cerut sa stea acasa de Paste, sa nu mai mearga in vizite la rude sau prieteni. Mai mult, seful statului le-a cerut fortelor de ordine sa fie vigilente in aceasta perioada si sa nu relaxeze restrictiile.

VIDEO Klaus Iohannis: Raman in vigoare absolut toate restrictiile Stati acasa de sarbatori, nu mergeti in vizita la prieteni si la familie

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri un nou apel la romani sa ramana in case de sarbatorile pascale si a avertizat ca in aceasta perioada raman in vigoare absolut toate restrictiile.

Klaus Iohannis, indemn pentru romani: Stati acasa pentru a nu ajunge pe un pat de spital

Presedinte Klaus Iohannis ii indeamna pe romani sa ramana in case si in perioada urmatoare fiindca urmeaza un val de imbolnaviri si decese provocate de coronavirus.

Traian Basescu, apel catre Klaus Iohannis: Este urgent! Fara aceste masuri, Romania intra intr-o situatie de criza economica profunda

Traian Basescu vine cu un apel adresat presedintelui Klaus Iohannis. Fostul presedinte sustine ca daca nu vor fi adaugate inca sapte puncte in decretul de extindere al starii de urgenta, Romania va fi impinsa intr-i criza economica profunda.

Klaus Iohannis: in aceste zile toate restrictiile raman in vigoare! Nu ne jucam cu viata romanilor!

In contextul in care Romania a ajuns la pragul de 400 de decese din cauza coronavirusului, Klaus Iohannis ii indeamna din nou pe romani sa ramana in casa si sa respecte toate regulile de izolare. Presedintele a declarat ca va sta acasa de Paste, alaturi de sotia lui, fara sa faca sau sa primeasca vizite.

Klaus Iohannis, apel la vigilenta: Salvati vietile celor dragi! Stati acasa de Sarbatori!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, vineri, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa in care .

Vinerea Mare. Obiceiuri si traditii. Ce este interzis astazi si ce sa faci ca sa iti mearga bine tot anul

Vinerea Mare a Pastelui. Obiceiuri si traditii pentru ziua de doliu a intregii crestinatati. Ce este interzis si ce sa faca astazi ca sa iti mearga bine tot anul. Saptamana Patimilor. Vinerea Mare a Pastelui Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor este ultima zi de vineri inaintea Pastelui si ultima vineri din Postul Mare. Este numita .

Vinerea Mare, traditii si obiceiuri. Ce trebuie sa facem in aceasta zi

Vinerea Mare este ultima zi de vineri dinaintea Pastelui, si astfel ultima vineri din Postul Mare. Este numita si Vinerea Pastelui, Vinerea Patimilor, Vinerea Neagra, Vinerea Seaca.

Traditii si obiceiuri in Vinerea Mare. Ce nu trebuie sa faci in acesta zi de mare doliu

Vinerea Mare este ultima zi de vineri din Postul Pastelui si cea care aminteste de infricosatoarelor patimi ale Mantutitorului. Aceasta poarta numele de mare pentru ca este ziua in care intrega umanitate.

Cum va fi vremea in urmatoarele doua zile. Ce ne asteapta in Joia Patimilor si in Vinerea Mare

Meteorologii au facut prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Astfel, precipitatiile, precum si intensificarile vantului se vor ameliora. Temperaturile se vor situa usor sub cele ale perioadei calendaristice in care ne aflam. Cum va fi vremea in urmatoarele doua zile. Ce ne asteapta in Joia Patimilor si in Vinerea Mare Prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )