Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis, nou atac: Pesedistii chiar au incercat sa se razbune pe romani

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, nou atac: Pesedistii chiar au incercat sa se razbune pe romani

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca pesedistii chiar au incercat sa se razbune pe romani fizic, nu la figurat, la propriu, amintind de protestele din 10 august 2018 cand a sustinut ca jandarmii au fost. continuă pe Antena3

Iohannis, nou atac la adresa Cabinetului Dancila: Actuala guvernare a mers pe contrasens. A avut ca prioritate promovarea imposturii si asaltul asupra statului de drept -UPDATE

Actuala guvernare PSD a mers pe contrasens si a demonstrat ca este paralela cu nevoile unei societati moderne, singura preocupare fiind promovarea imposturii si asaltul asupra statului de drept, a spus, marti, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, atac la PSD: Guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti

Ziua si atacul presedintelui la adresa Guvernului. Klaus Iohannis spune ca cei care au condus Romania in ultimii ani au confiscat institutiile statului, iar guvernarea PSD a mers pe contrasens. Ma astept.

Iohannis: Sper ca de saptamana viitoare sa avem un nou guvern

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat speranta ca de saptamana viitoare Romania va avea un nou guvern. intrebat cum ajuta statul dezvoltarea sectorului ITC, Iohannis a raspuns: Daca avem acest.

Ludovic Orban (PNL): Realegerea lui Klaus Iohannis in fruntea tarii, singura garantie ca Romania isi poate reveni din dezastrul in care a fost aruncata de PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, miercuri, ca alegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni este singura garantie a faptului ca Romania va ramane puternic ancorata in.

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

Un nou atac extrem de dur la adresa lui Mihai Sora. Un politician lanseaza acuzatii grave

Un politician a lansat un nou atac extrem de dur la adresa lui Mihai Sora. Mesajul plin de acuze vine in urma unei campanii publicitare in care acesta a participat, de la eMag. Clipul cu Mihai Sora a starnit un val de reactii, dar si controverse, nu doar in mediul online. Nou atac extrem de .

KLAUS IOHANNIS: Eu imi doresc foarte mult ca motiunea de maine din Parlament sa fie incununata de succes

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca isi doreste foarte mult ca motiunea de cenzura sa fie incununata de succes, iar acest guvern esuat, acest guvern in deruta sa plece acasa.

Robert Negoita, nou atac asupra Guvernului: Distruge administratia locala si dupa aia vine cu pomana

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, suspendat temporar din PSD, a lansat marti un nou atac asupra Guvernului Dancila, afirmand ca distruge administratia locala si ca acum vine cu pomana. Acesta si-a exprimat apoi speranta ca motiunea de cenzura sa treaca, iar guvernul sa fie demis.

KLAUS IOHANNIS: Guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca, guvernantii din ultimii ani au avut ca prioritate zero acapararea legii si a institutiilor, promovarea imposturii si asaltul asupra statului de drept, economiei de piata si bunei guvernari, nu si spriinirea sectorului digital, iar guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti, aratand ca este o guvernare paralela cu nevoile de modernizare ale unei societati de tip european, in secolul XXI.

E oficial: Stampila va fi eliminata din administratia publica! Klaus Iohannis a semnat decretul

Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care este eliminata stampila din administratia publica. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )