Libnet.ro
UNICEF

19:31

E oficial: Stampila va fi eliminata din administratia publica! Klaus Iohannis a semnat decretul

B1 B1,
E oficial: Stampila va fi eliminata din administratia publica! Klaus Iohannis a semnat decretul

Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care este eliminata stampila din administratia publica. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si. continuă pe B1

Legea prin care este eliminata stampila din administratia publica, promulgata de Iohannis

Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care este eliminata stampila din administratia publica. Actul normativ prevede ca institutiile administratiei publice nu vor mai fi obligate sa utilizeze stampila in relatia cu cetatenii sau cu alte institutii, potrivit Mediafax.

KLAUS IOHANNIS: Dupa motiunea de cenzura astept implicare totala de la PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in cadrul Adunarii regionale a organizatiilor PNL din Regiunea Nord-Est, ca, dupa ce motiunea de cenzura este adoptata de Parlament, trebuie un guvern de tranzitie care sa pregateasca alegerile si bugetul pe anul viitor, el subliniind ca asteapta implicare maximala, totala, eficienta, de buna credinta din partea Partidului National Liberal pentru a trece aceasta perioada de tranzitie.

KLAUS IOHANNIS: Liderii comunitatilor trebuie sa devina parteneri onesti ai cetatenilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia conferintei Urban Talks, care a avut loc la Timisoara, in care arata ca tara noastra se afla intr-un context in care predomina proasta guvernare la nivel central si guvernarea in interesul catorva politicieni, el afirmand ca liderii comunitatilor trebuie sa devina din inamici parteneri onesti ai cetatenilor.

KLAUS IOHANNIS: Actiunile premierului Dancila genereaza grave blocaje cu consecinte negative

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca actiunile premierului Dancila genereaza grave blocaje cu consecinte negative pentru romani, inclusiv imposibilitatea organizarii examenului de rezidentiat.

P Cum a fost primit Klaus Iohannis in orasul in care liderii PSD au fost huiduiti la scena deschisa

Presedintele Klaus Iohannis, sotia sa Carmen si liderul liberalilor Ludovic Orban au mers la pas prin Iasi, spre Adunarea Regionala a filialelor PNL din Nord-Est. Seful statului a ascultat doleantele iesenilor, discutand, de exemplu, cu reprezentantii asociatiilor care au reclamat faptul ca Guvernul PSD nu a demarat construirea autostrazii Bucuresti-Iasi.

Viorica Dancila, atac la adresa lui Klaus Iohannis de Ziua Internationala a Profesorului: Interese politice sau electorale pun intre paranteze munca unei generatii de tineri medici

Premierul Viorica Dancila a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Profesorului, context in care a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Fara a mentiona numele.

Ludovic Orban: Faptul ca institutiile statului nu sunt capturate si nu sunt folosite ca filiale de partid se datoreaza presedintelui Klaus Iohannis (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit sambata, in discurusl sustinut la Iasi, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL din regiunea Nord-Est, despre ceea ce a numit victoriile presedintelui Klaus Iohannis.

Prima reactie a PSD dupa declaratiile lui Klaus Iohannis de la Iasi: Avem un presedinte care nu e adaptat la ce se intampla in tara

Valeriu Steriu, purtatorul de cuvant al PSD, a avut o prima reactie la Antena 3 in urma atacurilor facute de Klaus Iohannis intr-o declaratie de presa la Iasi. Avem un presedinte care a blocat in.

Klaus Iohannis: De saptamana viitoare vom avea un nou guvern. imi doresc foarte mult ca motiunea de cenzura sa treaca(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat increzator ca motiune de cenzura a opozitiei va trece, iar de saptamana viitoare Romania va avea un nou guvern. Referindu-se la faptul ca examenul de rezidentiat din.

LUDOVIC ORBAN: Romania a dat procurorul-sef european datorita presedintelui Klaus Iohannis

Liderul liberalilor, Ludovic Orban a afirmat, sambata, la Iasi, ca Romania a dat procurorul-sef european datorita presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )