Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis: O noua lege a pensiilor ar fi utila pentru ca multi pensionari si conducatori de institutii publice semnaleaza inechitati (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: O noua lege a pensiilor ar fi utila pentru ca multi pensionari si conducatori de institutii publice semnaleaza inechitati (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, dupa discutiile cu premierul Ludovic Orban si cativa membri ai Guvernului, ca, din punctul sau de vedere ar fi utila o noua lege a pensiilor. Eu cred. continuă pe B1

Iohannis, dupa intalnirea cu premierul Orban: O noua lege a pensiilor ar fi utila

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu premierul Ludovic Orban, cu vicepremierul Raluca Turcan, dar si cu ministrii Muncii, Mediului si Tineretului si Sportului, pentru a discuta despre masurile absolut necesare care trebuie luate. La final, seful statului a vorbit despre o noua lege a pensiilor.

KLAUS IOHANNIS: O noua lege a pensiilor ar fi utila

Presedintele Klaus Iohannis spune ca o noua lege a pensiilor ar fi utila, avand in vedere ca foarte multe persoane semnaleaza inegalitati si inechitati in actuala lege a pensiilor. Sunt convins ca Guvernul Orban va face o analiza serioasa, atenta a chestiunlor si, in masura in care va fi nevoie de o noua lege, se va discuta la momentul potrivit, afirma Presedintele Iohannis.

Iohannis explica de ce e nevoie de o noua lege a pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a explicat joi de ce este nevoie de o noua lege a pensiilor, refuzand insa sa vorbeasca despre asumarea raspunderii Guvernului in privinta bugetului.

Guvernul pregateste o noua lege a pensiilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca se doreste pregatirea unui proiect de lege care sa repare toate inechitatile din sistemul de pensii.

Ludovic Orban vrea o noua lege a pensiilor. Ce vrea sa elimine din sistemul de pensii

Ludovic Orban nu este de multa vreme premier al Romaniei, dar vrea sa treaca imediat la treaba pentru a le demonstra romanilor ca nu a fost o alegere deloc rea. Acesta vrea sa exluda ceva din sistemul actual de pensii. Despre ce este vorba? Ludovic Orban vrea sa elimine ceva din sistemul actual de pensii .

Olguta Vasilescu arunca bomba. A iesit si Iohannis sa se planga!

Lia Olguta Vasilescu a reactionat dupa ce Klaus Iohannis a zis ca o noua Lege a pensiilor ar fi necesara, deoarece multi pensionari si sefi de institutii publice au semnalat inechitati in legea actuala.

Klaus Iohannis: imi doresc cresterea pensiilor. Legea pensiilor sufera de foarte multe necorelari si neclaritati (VIDEO)

Legea pensiilor sufera de foarte multe necorelari, neclaritati si inechitati care vor trebuie reparate, iar PNL isi doreste cresterea pensiilor in 2020, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei.

Klaus Iohannis: in continuare ne dorim cresterea pensiilor. Nu vor exista taieri de salarii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca Guvernul Orban, Partidul National Liberal si el doresc cresterea pensiilor. Am avut o discutie cu premierul si cu doamna ministru de la Munca. Mi-au explicat.

Klaus Iohannis, intalnire cu reprezentantii Guvernului: Premierul, vicepremierul si ministrii Muncii, Mediului si Tineretului si Sportului merg la Palatul Cotroceni. Ce subiecte vor fi discutate

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, la Palatul Cotroceni cu mai multi membri ai Guvernului, pentru a discuta o serie de masuri absolut necesare. La intalnirea cu seful statului vor participa.

Klaus Iohannis - intalnire cu ministrii la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, de la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu mai multi reprezentanti ai Guvernului, printre care si premierul Ludovic Orban, pentru a discuta despre masurile care trebuie luate in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )