Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis explica de ce e nevoie de o noua lege a pensiilor

Adevărul Adevărul,
Iohannis explica de ce e nevoie de o noua lege a pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a explicat joi de ce este nevoie de o noua lege a pensiilor, refuzand insa sa vorbeasca despre asumarea raspunderii Guvernului in privinta bugetului. continuă pe Adevărul

Iohannis, dupa intalnirea cu premierul Orban: O noua lege a pensiilor ar fi utila

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu premierul Ludovic Orban, cu vicepremierul Raluca Turcan, dar si cu ministrii Muncii, Mediului si Tineretului si Sportului, pentru a discuta despre masurile absolut necesare care trebuie luate. La final, seful statului a vorbit despre o noua lege a pensiilor.

Guvernul pregateste o noua lege a pensiilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca se doreste pregatirea unui proiect de lege care sa repare toate inechitatile din sistemul de pensii.

KLAUS IOHANNIS: O noua lege a pensiilor ar fi utila

Presedintele Klaus Iohannis spune ca o noua lege a pensiilor ar fi utila, avand in vedere ca foarte multe persoane semnaleaza inegalitati si inechitati in actuala lege a pensiilor. Sunt convins ca Guvernul Orban va face o analiza serioasa, atenta a chestiunlor si, in masura in care va fi nevoie de o noua lege, se va discuta la momentul potrivit, afirma Presedintele Iohannis.

Klaus Iohannis: O noua lege a pensiilor ar fi utila pentru ca multi pensionari si conducatori de institutii publice semnaleaza inechitati (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, dupa discutiile cu premierul Ludovic Orban si cativa membri ai Guvernului, ca, din punctul sau de vedere ar fi utila o noua lege a pensiilor. Eu cred.

Ludovic Orban vrea o noua lege a pensiilor. Ce vrea sa elimine din sistemul de pensii

Ludovic Orban nu este de multa vreme premier al Romaniei, dar vrea sa treaca imediat la treaba pentru a le demonstra romanilor ca nu a fost o alegere deloc rea. Acesta vrea sa exluda ceva din sistemul actual de pensii. Despre ce este vorba? Ludovic Orban vrea sa elimine ceva din sistemul actual de pensii .

Ministrul Monica Anisie, dupa rezultatele extrem de slabe pentru romania la testul PISA: Interventia trebuie sa fie rapida. E nevoie de o noua lege a educatiei

Dezastru pentru sistemul de Educatie. Tara noastra a obtinut cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani la testelePISA, iar analfabetismul functional a ajuns la 44% in randul elevilor.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu ambasadorii statelor membre UE

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, , precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, , precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu ambasadorii statelor membre UE

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE, conform News. ro.

Presedintele Klaus Iohannis participa marti si miercuri, la Reuniunea NATO la Nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis, participa, in perioada 3-4 decembrie, la Reuniunea NATO la Nivel inalt .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )