Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis, in Parlament: Strategia Nationala este o declaratie pe care Romania o face

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, in Parlament: Strategia Nationala este o declaratie pe care Romania o face

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat, luni, in plenul Parlamentului, strategia de aparare a Romaniei, despre care a afirmat ca nu trebuie sa fie un act de vointa a unei persoane, nici a catorva institutii,. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis va prezenta luni, in Parlament, Strategia Nationala de Aparare a Tarii

Presedintele Klaus Iohannis va prezenta luni in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului Strategia Nationala de Aparare a Romaniei, potrivit Administratiei Prezidentiale. Presedintele.

Klaus Iohannis va prezenta in Parlament, Strategia Nationala de Aparare a Tarii

Presedintele Klaus Iohannis va prezenta, luni, in plenul reunit al Parlamentului, noua Strategie Nationala de Aparare a Tarii pentru perioada 2015-2019, intitulata O Romanie puternica in Europa si in lume si structurata pe patru capitole.

Presedintele Iohannis prezinta astazi in Parlament Strategia Nationala de Aparare a Tarii

Presedintele Klaus Iohannis prezinta astazi, in plenul reunit al Parlamentului, noua Strategie Nationala de Aparare a Tarii pentru perioada 2015-2019.

UPDATE Klaus Iohannis prezinta Strategia Nationala de Aparare luni, la ora 17:00, in plenul reunit al Parlamentului

Ora 14:30 Presedintele Klaus Iohannis va vorbi luni , la ora 17:00, in plenul reunit al Parlamentului despre Strategia Nationala de Aparare a Tarii pentru perioada 2015 - 2019, informeaza Presedintia.

Scrisoarea lui Victor Ponta catre Klaus Iohannis a ajuns la Cotroceni: Ponta, care nu isi poate exercita atributiile de premier in urma operatiei la genunchi, il propune pe Gabriel Oprea interimar la sefia Guvernului

Scrisoarea prin care Victor Ponta i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa il desemneze premier interimar pe Gabriel Oprea in perioada in care Ponta nu isi poate exercita atributiile de prim-ministru a ajuns la.

Scandal in Parlament pe Strategia Nationala de Aparare. Va fi votata LA O ZI dupa ce Iohannis vine in Plen

La propunerea PSD, deoarece partidul considera ca Strategia Nationala de Aparare mai are nevoie de avize si de la Comisiile de politica externa, conducerile celor doua Camere ale Parlamentului au decis, luni, ca strategia nationala de aparare sa se dezbata si sa fie votata in sedinta comuna de marti, de la ora 13,00, la o zi dupa mesajul presedintelui in Parlament.

Presedintele Klaus Iohannis isi prezinta azi in Parlament mesajul privind Strategia Nationala de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis isi va prezenta in Parlament luni, la ora 17. 00, mesajul referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. Seful statului a trimis, pe 12 iunie, Parlamentului Strategia Nationala de Aparare a Tarii, documentul fiind publicat pe site-ul institutiei.

Klaus Iohannis si-a prezentat in Parlament mesajul privind Strategia Nationala de Aparare: In ciuda angajamentului public, nu constat o vointa politica a majoritatii privind votul prin corespondenta. Nici in privinta incuviintarii cererilor justitiei luc

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat in Parlament luni, de la ora 17. 00, mesajul referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei, in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. In ciuda angajamentului public, nu constat o vointa politica a majoritatii privind votul prin corespondenta. Nici in privinta incuviintarii cererilor justitiei lucrurile nu stau mai bine, dimpotriva, a afirmat Iohannis in discursul sau. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu a participat la sedinta. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT discursul sefului statului.

Liberalii sustin Strategia Nationala de Aparare propusa de Presedintele Klaus Iohannis

Alina Gorghiu si Vasile Blaga au declarat ca partidul pe care il conduc sustine Strategia Nationala de Aparare deoarece este un document bine inchegat, care prezinta o viziune prin care Romania se afirma.

Partidul lui Bogdan Diaconu respinge Strategia Nationala de Aparare propusa de Iohannis, in care Rusia e vazuta drept principala amenintare

Partidul Romania Unita PRU), condus de deputatul Bogdan Diaconu, respinge Strategia Nationala de Aparare propusa de presedintele Klaus Iohannis pe motiv ca documentul i-ar permite presedintelui interventii directe in domenii in care nu are atributii, sub pretextul securitatii nationale. Reamintim ca noua Strategie Nationala de Aparare este construita in mare parte plecand de la realitatea amenintarii Federatiei Ruse in regiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )