Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European la Bruxelles

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, in perioada 12-13 decembrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, urmand sa discute despre viitorul buget multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, combaterea schimbarilor climatice, precum si despre relatiile externe ale Uniunii Europene, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

PresedinteleKlaus Iohannisva participa, in perioada 12-13 decembrie a. c. , la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, Regatul Belgiei. Subiectele aflate pe agenda de discutii a reuniunii Consiliului.

Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis, va participa, in perioada 12-13 decembrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, urmand a discuta despre viitorul buget multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, combaterea schimbarilor climatice, precum si relatiile externe ale Uniunii Europene, potrivit Agerpres. ro.

CSM isi alege noua conducere. Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste, marti, pentru a-si alege noua conducere - presedintele si vicepresedintele. Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta CSM.

Reuniunea Consiliului European de iarna. Negocieri dificile se anunta asupra bugetului multianual al UE si Pactului ecologic

Bugetul multianual al Uniunii Europene, schimbarile climatice si Brexitul sunt principalele puncte ale agendei Consiliului European de iarna, ce are loc joi si vineri la Bruxelles, acesta fiind primul summit al UE prezidat de Charles Michel in calitate de presedinte al Consiliului European. Ngocieri dificile ii asteapta pe liderii europeni asupra Pactuui ecologic lansat de sefa Comisiei Europene si asupra bugetului multianual.

Consiliul European va discuta bugetul multianual si situatia Brexit, dupa alegerile din Marea Britanie. Care este pozitia lui Iohannis

Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, pe agenda figurand atat bugetul, cat si situatia Brexit, in contextul in care vineri va fi cunoscut si rezultatul alegerilor anticipate din Marea Britanie, de care depinde si evolutia discutiilor privind iesirea Regatului din Uniunea Europeana.

KLAUS IOHANNIS, CATRE MEMBRII CSM: Recomandarile institutiilor europene nu sunt facultative

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat ieri conducerii Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa ia in serios rolul institutiei de garant al independentei justitiei si sa militeze pentru trans and 172;punerea in legislatia interna a recomandarilor din rapoartele MCV, GRECO si din Opiniile Comisiei de la Venetia din ultimul an.

Klaus Iohannis isi prezinta propriile realizari la CSM: Acea etapa s-a incheiat si voi veghea sa nu mai revinaniciodata

Presedintele Klaus Iohannis participa marti la sedinta plenului CSM in care are loc alegerea noii conduceri, respectiv presedintele si vicepresedintele. Seful statului si-a inceput discursul de la CSM printr-o prezentare a propriilor realizari, in frunte cu referendumul pe Justitie din luna mai.

Iohannis: Nu voi agrea sub nicio forma propunerea finlandeza pentru cadrul financiar. Nu ne convine de niciun punct si nu suntem singurii VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, inainte de reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, ca nu este de acord cu propunerea presedintiei finlandeze a Consiliului Uniunii Europene privind viitorul MFF cadru financiar multianual). Acesta a subliniat ca lipsesc fonduri esentiale, ca exista mai mute tari nemultumite si a sugerat elaborarea unui nou draft.

KLAUS IOHANNIS, LA BRUXELLES: Nu voi agrea propunerea finlandeza privind cadrul financiar multianual

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca nu este de acord cu propunerea presedintiei finlandeze a Consiliului Uniunii Europene privitoare la viitorul cadru financiar multianual, aratand, printre altele, ca banii alocati pentru politica de coeziune ar fi insuficienti, informeaza Agerpres. ro.

Klaus Iohannis la CSM:Fac apel sa sustineti efectiv recomandarile Comisiei de la Venetia, MCV si GRECO

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari, marti, in sedinta Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, ca va veghea sa nu se revina nici la sistemul protocoalelor din justitie, dar nici la interventia politicului in activitatea magistratilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )