Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis participa joi si vineri la summit-ul NATO de la Varsovia: Presedintele va pune accent pe asigurarea unei prezente Aliate inaintate echilibrate si proportionale pe intreg flancul estic

B1 B1,
Klaus Iohannis participa joi si vineri la summit-ul NATO de la Varsovia: Presedintele va pune accent pe asigurarea unei prezente Aliate inaintate echilibrate si proportionale pe intreg flancul estic

Presedintele Klaus Iohannis va participa vineri si sambata la Summitul NATO de la Varsovia, in cardul caruia vor avea loc mai multe reuniuni in formatul Consiliului Nord-Atlantic, o reuniune a. continuă pe B1

Cu ce mandat pleaca presedintele Iohannis la summit-ul NATO de la Varsovia

Presedintele Klaus Iohannis va participa, vineri si sambata, la summit-ul NATO de la Varsovia, unde va sustine cresterea atentiei Aliantei asupra regiunii Marii Negre, precum si pentru sprijinirea eforturilor in plan regional de asigurare a stabilitatii si securitati, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Summit-ul NATO de la Varsovia va fi un esec pentru Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat aseara, ca summit-ul NATO de la Varsovia va fi un esec pentru Romania, afirmand ca tara noastra ar fi trebuit sa urmeze exemplul Poloniei si sa ceara trupe ale statelor NATO care sa fie comandate de comandamentul de divizie infiintat dupa summitul din Tara Galilor, potrivit unor surse din presa.

Basescu: Summit-ul NATO de la Varsovia va fi un esec pentru Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca summit-ul NATO de la Varsovia va fi un esec pentru Romania.

Presedintele nu a informat Parlamentul privind mandatul pentru Summit-ul NATO

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu sustine ca presedintele Klaus Iohannis incalca spiritul Constitutiei prin fixarea unui mandat privind Summitul NATO de la Varsovia fara consultarea Parlamentului, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Summit-ul NATO de la Varsovia. Temele principale de pe agenda liderilor Aliantei

Liderii NATO se intalnesc pe 8 si 9 iulie, la Varsovia, pentru a finaliza cea mai ampla reforma a Aliantei dupa prabusirea Uniunii Sovietice, pentru a contracara ceea ce considera o Rusie tot mai agresiva si mai impredictibila, relateaza AFP, care prezinta principalele teme ale reuniunii la varf.

Ciolos participa la summit-ul UE-Asia: Vreau sa dinamizam relatia economica cu Vietnamul

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri seara, ca va participa la summit-ul din Asia unde se vor discuta proiecte de cooperare intre Uniunea Europeana si Asia, precizand ca in drum spre summit se va opri si in Vietnam, tara cu care isi doreste sa dinamizeze relatia.

Klaus Iohannis, despre proiectul de tara: Este nevoie de guvernare responsabila si decuplarea clientelei de la banul public

Proiectul de tara trebuie sa aiba in vedere o guvernare responsabila, realista, care sa duca la eliminarea coruptiei si birocratiei, considera presedintele Klaus Iohannis, care participa, marti, la lansarea strategiei Guvernului Romania competitiva.

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire in functie a celor patru noi ministri propusi de Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de revocare a ministrilor Adrian Curaj, Dan Costescu, Marius Bostan si Dan Stonescu, remaniati de premierul Dacian Ciolos, si decretele de numire in functie a celor patru noi ministri, Mircea Dumitru, Sorin Buse, Maria Ligor si Dragos Tudorache.

Oana Zamfir face dezvaluiri socante despre Klaus Iohannis: Este o afacere de-a dreptul socanta. Vorbim despre cel putin 20 milioane de euro

Jurnalista Oana Zamfir a facut un val de dezvaluiri socante despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, potrivit dcnews. ro. Klaus Iohannis ar putea.

Ion Cristoiu despre Proiectul de Tara: Klaus Iohannis a lansat o noua si ampla campanie de Trancaneala nesfirsita

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre Proiectul de Tara lansat de presedintele Romaniei Klaus Iohannis. O publicatie care a fost condusa de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )