Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European. Despre ce vor discuta liderii europeni

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European. Despre ce vor discuta liderii europeni

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la reuniunea extraordinara a Consiliului European, bugetul pentru perioada 2021-2027 fiind principalul subiect de discutie. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis va participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa, incepand din 20 februarie, la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles, unde se va discuta despre Cadrul Financiar Multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027.

Presedintele Iohannis va participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa, incepand din 20 februarie, la reuniunea extraordinara a Co.

Liderii europeni se renunesc la Bruxelles pentru a dezbate bugetul UE. Iohannis va sustine alocarea unor fonduri substantiale pentru politica de coeziune si agricola

Presedintele Klaus Iohannis participa joi la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles, in care se discuta Cadrul Financiar Multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021 - 2027. Obiectivul reuniunii extraordinare este obtinerea unui acord intre statele membre privind viitorul buget al Uniunii, primul dupa iesirea Marii Britanii din blocul comunitar, iar dezbaterile se anunta dificile.

Klaus Iohannis, reuniune importanta la Bruxelles: Se discuta BUGETUL UE pentru perioada 2021-2027

Presedintele Klaus Iohannis pleaca joi la Bruxelles, undeva participala reuniunea extraordinara a Consiliului European. Subiectul aflat pe agenda de discutii este cel referitor la Cadrul Financiar.

Klaus Iohannis l-a decorat pe Donald Tusk cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, joi, pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei prezidentiale.

Klaus Iohannis pleaca la Bruxelles. Discutii privind viitorul buget al UE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa, incepand cu data de 20 februarie a. c. , la reuni.

PSD: Klaus Iohannis a incalcat recomandarile MCV prin numirea unor procurori sefi care au aviz negativ de la CSM

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a afirmat joi ca presedintele Klaus Iohannis nu a tinut cont de recomandarile MCV si GRECO atunci cand a numit in functii de procurori sefi persoane care au primit aviz negativ de la Sectia pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Digi24 Surse: Ce le-a cerut Klaus Iohannis liderilor PNL miercuri seara. Liberalii iau in calcul sa guverneze cu USR

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut liderilor PNL convocati miercuri seara la Vila Lac la o intalnire de lucru inaintea votului de investire a Guvernului Orban 2 in Parlament, sa nu ii mai lase singuri pe ministri in fata atacurilor din partea Opozitiei, dar sa nu ii atace la randul lor pe cei de la USR-PLUS, chiar daca acestia critica activitatea liberalilor. Asta dupa ce luni, in sedinta BEx al PNL, Ludovic Orban a vorbit in fata liberalilor din conducerea partidului despre viitorii nostri parteneri de guvernare de la USR.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu primarii: PNDL trebuie regandit, nu desfiintat. Perioada de incompetenta s-a incheiat

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni la Adunarea Generala a Asociatiilor Comunelor din Romania. Acolo, acesta a sustinut intr-un discurs ca parioada de incompetenta s-a incheiat, si ca fondurile alocate administratiilor locale nu vor mai fi determinate de bunul plac al puternicilor zilei. Seful Statului a vorbit si despre programul PNDL, afirmand ca acesta nu trebuie desfiintat, ci regandit.

Klaus Iohannis a semnat numirea in functie a noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General. Lista completa

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a luat decizia persoanelor ce vor conduce DNA, DIICOT si Parchetul General. Care sunt decretele semnate de presedinte? Klaus Iohannis a semnat numirea in functie a noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General Presedintele Romaniei a semnat deja decretele la numirea noilor procurori-sefi. Cei trei vor fi: Gabriela Scutea la .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )