Libnet.ro
UNICEF

16:15

Klaus Iohannis a participat la ceremonia de Ziua Eroilor, organizata in Parcul Carol, la Mormantul Ostasului Necunoscut

B1 B1,
Klaus Iohannis a participat la ceremonia de Ziua Eroilor, organizata in Parcul Carol, la Mormantul Ostasului Necunoscut

Presedintele Klaus Iohannis aparticipat, joi, de ziua Eroilor, la o ceremonie ce comemoreaza eroi cazuti in Primul Razboi Mondial, organizata in Parcul Carol, la Mormantul Ostasului Necunoscut, scrie. continuă pe B1

Iohannis participa la Ziua Eroilor. Ce a transmis seful statului

Presedintele Klaus Iohannis ia parte la ceremoniile de Ziua Eroilor, sarbatoare nationala a poporului roman, in memoria celor cazuti de-a lungul veacurilor pe campurile de lupta.

Ziua Eroilor- Ziua Inaltarii Domnului- Sfintii Imparati Constantin si Elena

De Ziua Inaltarii Domnului mare sarbatoare crestina, care comemoreaza inaltarea la cer a lui Iisus din Nazaret, la 40 de zile dupa Inviere) celebram Ziua Eroilor, sarbatoare nationala a poporului roman, in memoria celor cazuti de-a lungul veacurilor pe campurile de lupta, pentru credinta, libertate, dreptate si pentru apararea tarii si intregirea neamului, potrivit Agerpres. Inaltarea Domnului Ziua Eroilor) se sarbatoreste anul acesta la 21 mai. Tot azi, Sfintii Mari Imparati si intocmai cu Apostolii, Constantin si mama sa, Elena, sunt pomeniti in calendarul crestin ortodox la 21 mai.

Klaus Iohannis l-a numit pe Daniel Horodniceanu la sefia DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Daniel Horodniceanu la sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Horodniceanu a primit aviz.

FOTO Ziua Eroilor sarbatorita de zeci de botosaneni la monumentul dedicat soldatilor cazuti la datorie. Au fost depuse coroane

Ziua Eroilor a fost sarbatorita astazi la Botosani, in cimitirul Pacea la Monumentul Eroilor. Au fost depuse coroane, oficialitatile s-au inchesuit la onorat pe cei morti pentru patrie, iar soldatii au organizat o parada militara.

Ziua Eroilor marcata la Satu Mare, Carei si Negresti Oas

Ziua Eroilor a fost sarbatorita, joi,si in cele mai importante orase ale judetului Satu Mare. Astfel la Satu Mare, Carei si Negresti Oas, autoritatile locale si judetene, reprezentantii partidelor politice, veteranii si elevii au depus coroane la Monumentele Ostasului Roman in cinstea eroilor cazuti in razboaiele pentru apararea tarii.

Principele Radu al Romaniei participa la evenimentele organizate la Cluj de Ziua Eroilor

Joi, 21 mai, este o data cu mai multe semnificatii: crestinii ii sarbatoresc pe Sfintii Constantin si Elena, iar tot atunci se serbeaza Ziua Eroilor. La evenimentele organizate la Cluj de Ziua Eropilor si-a anuntat prezenta Principele Radu al Romaniei.

Tripla sarbatoare pentru crestini: inaltarea Domnului, Sf. Constantin si Elena si Ziua Eroilor

Crestinii sarbatoresc, joi, inaltarea Domnului, la 40 de zile de la Pasti, precum si pe Sfintii Constantin si Elena. Totodata, de inaltare, romanii celebreaza Ziua Eroilor.

Klaus Iohannis poarta costume Alexandru Ciucu

Klaus Iohannis poarta costume Alexandru Ciucu in cadrul vizitelor oficiale. Designerul roman ii creeaza presedintelui ales vestimentatii pe masura, in atelierul sau din Bucuresti, pe baza tehnicii de croire mostenita din generatie in generatie, respectand tendintele actuale si folosind materiale de cea mai buna calitate.

Klaus Iohannis, despre liberali, la sarbatoarea PNL - 140 de ani: Mi-i doresc la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri seara la evenimentul dedicat implinirii a 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal. In deschiderea discursului sau in fata liberalilor, Iohannis le-a transmis fostilor colegi din PNL ca mi-a fost dor de voi si i-a avertizat in gluma ca sunt hotarat sa va vorbesc ceva mai mult.

Presedintele Klaus Iohannis va fi decorat astazi de liberali cu distinctia I.C. Bratianu

Presedintele Klaus Iohannis va participa astazi la un eveniment organizat de liberali, cu prilejul implinirii a 140 de ani de existenta a partidului. Cu aceasta ocazie, Iohannis va primi din partea PNL distinctia I. Bratianu.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )