Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, pentru presa poloneza: Romania are nevoie de un alt guvern

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, pentru presa poloneza: Romania are nevoie de un alt guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, pentru presa din Polonia, a patra destinatie externa in calitate de sef al statului, ca Guvernul de la Bucuresti, condus de premierul Victor Ponta, ar trebui schimbat cu un Executiv mai eficient. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis in presa straina: Cred ca Romania are nevoie de un alt guvern, mai eficient si cu o alta viziune

Aflat intr-o vizita oficiala in Polonia, presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu pentru presa de acolo, ca Romania are nevoie de un nou guvern. Acesta a precizat ca guvernul Ponta este lipsit de.

Interceptari in dosarul lui Vanghelie: Tin relatia prin Rares Bogdan cu Iohannis, pentru ca are nevoie de mine sa fac majoritatea la Senat

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce ii spunea unei persoane apropiate ca poate interveni la Klaus Iohannis, prin intermediul unui realizator TV, pentru a-l ajuta.

Klaus Iohannis si Victor Ponta, impreuna la bilantul MApN

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa astazi la bilantul Ministerului Apararii pe anul trecut. Evenimentul va avea loc incepind cu ora 10, la sediul MApN. Romania mai are in acest.

Klaus Iohannis pleaca in Polonia. Declaratie de presa la ora 17.45

Presedintele Klaus Iohannis pleaca in aceasta seara intr-o vizita de doua zile in Polonia. De la ora 17. 45, seful statului va sustine o scurta declaratie de presa de la Aeroportul Otopeni. Corespondentul Adevarul va transmite livetext intreaga vizita a presedintelui Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis vrea o noua strategie de aparare nationala

Presedintele Klaus Iohannis vrea o noua strategie de aparare. Acesta a anuntat la bilantul MApN ca e nevoie de o lege clara si de mai putina birocratie, pe masura noilor provocari din domeniul apararii cum.

Klaus Iohannis reitereaza importanta integrarii europene a Republicii Moldova pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Varsovia, ca pentru Romania sustinerea parcursului european al Republicii Moldova ramane o prioritate majora, transmite Mediafax. ro.

Vizita extrem de importanta pentru Romania a presedintelui Klaus Iohannis. Astazi se va intalni cu presedintele Poloniei, la Varsovia

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni astazi cu omologul sau polonez, la Varsovia, la invitatia presedintelui polonez. inainte de plecarea de pe aeroportul Henri Coanda, Iohannis a declarat ca va discuta.

Corespondenta de la Varsovia. Klaus Iohannis se intalneste astazi cu omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita de doua zile in Polonia. Pe agenda de lucru, seful statului are stabilite intalniri cu omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski, cu presedintele Seimului, Radoslaw Sikorski, si cu presedintele Senatului, Bogdan Burusewicz.

Klaus Iohannis: Relatia cu Polonia este o prioritate pentru Romania

Klaus Iohannis, pesedintele Romaniei, a declarat inainte de vizita de stat din Polonia, ca relatia cu acest membru UE este o prioritate, atat in plan european cat si transatlantic, subliniata de existenta unui parteneriat strategic.

Klaus Iohannis: Relatia cu Polonia, o prioritate pentru Romania. Voi avea si o intalnire cu comunitatea romana, la sfarsitul vizitei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs inainte de vizita oficiala pe care o efectueaza in Polonia. Seful statului a declarat ca relatia Romaniei cu Polonia este una dintre prioritatile tarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )