Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis: PNL a obtinut un scor istoric. Felicitari! Sunteti azi cel mai mare partid din Romania! (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: PNL a obtinut un scor istoric. Felicitari! Sunteti azi cel mai mare partid din Romania! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatul PNL la alegerile locale este unul istoric. Seful statului a precizat ca numarul mare de primarii si consilii castigate de liberali demonstreaza ca ro. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis: PNL si USR devin fortele schimbarii in bine iar PSD trece in opozitie cu unul dintre cele mai slabe rezultate

Votul la alegerile locale a conturat o noua realitate politica, in care PNL si USR devin fortele schimbarii in bine iar PSD trece in opozitie cu unul dintre cele mai slabe rezultate din istoria sa, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, intr-o declaratie de presa.

Klaus Iohannis: S-a conturat o noua realitate politica, cea in care PNL si USR devin fortele schimbarii in bine, iar PSD trece in opozitie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca alegerile locale de duminica au marcat o victorie majora a Dreptei. PNL si USR sunt acum principalele forte, cele care vor aduce schimbarea in bine, pe cand PSD, care a .

Klaus Iohannis, anunt categoric. Ce se intampla acum cu PSD

Luni seara, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile locale si a proclamat victoria PNL, pe care il numeste cel mai rapid partid din Romania. Ce se intampla acum cu PSD. Anuntul categoric facut de Klaus Iohannis Klaus Iohannis a cerut eliminarea PSD din politica pentru ca Romania sa se modernizeze. Potrivit presedintelui, ultima .

Klaus Iohannis, dupa alegeri: PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili. Epoca PSD trebuie sa se incheie definitiv

Presedintele Klaus Iohannis a tinut prima conferinta de presa, dupa terminarea alegerilor locale. Seful statului a felicitat partidele de dreapta pentru scorul obtinut si s-a folosit de ocazie pentru a critica din nou PSD.

PSD, mesaj ironic pentru Klaus Iohannis: Mult succes in lupta cu USR

Social-democratii sustin ca seful PNL, Klaus Iohannis, a iesit la televizor ca sa justifice esecul major al partidului sau la locale: Mult succes, domnule Iohannis, in lupta cu USR! PSD va merge pe drumul sau, au transmis reprezentantii PSD, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

Klaus Iohannis: Victoria de la locale trebuie confirmata la alegerile din decembrie, cand majoritatea toxica ce a acaparat Parlamentul va putea fi oprita prin votul cetatenilor sa mai produca daune ireparabile (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este de parere ca alegerile locale au fost o victorie majora a Dreptei din Romania si ca, astfel, s-a conturat o noua realitate politica, cea in care PNL si.

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in.

Nicusor Dan, intalnire de gradul zero cu Klaus Iohannis. Ce au discutat, de fapt

Alegerile locale se apropie, iar ochii tuturor bucurestenilor sunt atintiti catre cei doi candidati preferati pentru a ocupa postul de primar general: Gabriela Firea si Nicusor Dan. Candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS a avut o intalnire de gradul zero cu presedintele Klaus Iohannis. Iata despre ce au discutat cei doi! Nicusor Dan si .

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a votat iar fara sotia lui. Unde este Carmen?

Alegeri locale 2020. Presedintele Klaus Iohannis a venit astazi la vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020. El a mers insa fara sotia sa, Carmen Iohannis, care voteaza la Sibiu. Klaus Iohannis a votat la liceul Jean Monnet din Capitala. De altfel, cei doi nu au mai aparut impreuna de mai bine de un .

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa. De ce a luat aceasta decizie radicala

Maine, pe 27 septembrie, incepand cu ora 9:00, romanii merg la vot pentru acest scrutin de Alegeri locale. Ca orice cetatean cu drept de vot, si Klaus Iohannis va face acest lucru, dar nu la Sibiu. Alegeri locale 2020: Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa Fost primar al Sibiului, actulul presedinte, Klaus .

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )