Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

B1 B1,
Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in. continuă pe B1

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi , decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita din Ministerul Afacerilor Interne.

Klaus Iohannis: Victoria de la locale trebuie confirmata la alegerile din decembrie, cand majoritatea toxica ce a acaparat Parlamentul va putea fi oprita prin votul cetatenilor sa mai produca daune ireparabile (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este de parere ca alegerile locale au fost o victorie majora a Dreptei din Romania si ca, astfel, s-a conturat o noua realitate politica, cea in care PNL si.

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT pentru marti, 6 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pe data de 6 octombrie, de la ora 13. 00, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), transmite Administratia Prezidentiala.

Ludovic Orban anunta remanierea Guvernului dupa alegerile locale. Executivul se desparte de ministrii care au obtinut alte functii la alegerile locale 2020

Mai multi ministri PNL au candidat la alegerile locale 2020. Pentru ca exista si castigatori, premierul Ludovic Orban este nevoie sa se desparta de acestia si sa anunte o remaniere.

Liste electorale care incalca legea, la alegerile locale. Discriminare pentru functiile importante

Expert Forum a analizat miile de liste de candidaturi depuse de partidele politice, concluzionand ca in peste 900 de cazuri s-a incalcat legea, pentru ca fie nu exista nicio femeie pe lista, in cele mai multe cazuri, fie nu figureaza niciun barbat cateva zeci de cazuri).

Klaus Iohannis: S-a conturat o noua realitate politica, cea in care PNL si USR devin fortele schimbarii in bine, iar PSD trece in opozitie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca alegerile locale de duminica au marcat o victorie majora a Dreptei. PNL si USR sunt acum principalele forte, cele care vor aduce schimbarea in bine, pe cand PSD, care a .

Klaus Iohannis: Romanii au dat un vot de blam la adresa minciunii, dezinformarii, stagnarii si incompetentei ridicate timp de decenii la nivelul de politici de stat de catre PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatele alegerilor locale marcheaza o victorie a Dreptei politice. Votul dat duminica de romani a mai fost unul pentru seriozitate si pentru o directie.

Klaus Iohannis, dupa alegeri: PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili. Epoca PSD trebuie sa se incheie definitiv

Presedintele Klaus Iohannis a tinut prima conferinta de presa, dupa terminarea alegerilor locale. Seful statului a felicitat partidele de dreapta pentru scorul obtinut si s-a folosit de ocazie pentru a critica din nou PSD.

Klaus Iohannis a votat la alegerile locale: Este foarte important sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile locale, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la urne in jurul orei 9. 30, iar dupa ce si-a exprimat optiunea electorala a.

Klaus Iohannis, dupa alegerile locale 2020: Ma bucura foarte mult participarea in numar mare a tinerilor la vot. Indiferent de culoarea politica, cei care au castigat sunt obligati sa livreze ce se asteapta de la ei (VIDEO)

Presedintele Klaus iohannis a declarat, luni, la o zi dupa alegerile locale 2020, ca romanii au aratat inca o data ca sunt tot mai implicati in viata comunitatilor. Presedintele s-a aratat multumit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )