Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. in Europa servitorii sunt tratati politicos si batuti pe spate

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. in Europa servitorii sunt tratati politicos si batuti pe spate

Victor Ponta i-a criticat vehement pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, pentru ca problema intrarii Romaniei in spatiul Schengen nu este o prioritate pentru autoritatile europene, considerand ca. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos ne-au pacalit bine referitor la intrarea Romaniei in Spatiul &171;Schengen &187;

Victor Ponta i-a criticat astazi pe Klaus Iohannis si pe Dacian Ciolos, pentru ca problema intrarii Romaniei in spatiul Schengen nu este o prioritate pentru autoritatile europene, considerand ca cei doi sunt responsabili pentru acest esec.

Cum raspund PSD si PNL la anuntul lui Ciolos ca va veni cu o platforma de principii si valori care sa fie continuate dupa alegeri

PSD l-a criticat dur pe premierul Dacian Ciolos dupa ce acesta a anuntat ca va veni cu o platforma de principii si valori care sa fie continuata. Liviu Dragnea i-a acuzat pe tehnocrati de faptul ca guvernarea a fost pentru ei doar tren politic, in timp ce liberalii au precizat ca mizeaza in continuare pe o axa reformatoare Klaus Iohannis-Dacian Ciolos-PNL.

Un lider PSD, atac la Klaus Iohannis: I-a pacalit de doua ori pe romani cu Guvernul sau

Liderul senatorilor social-democrati, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis i-a pacalit de doua ori pe romani cu Guvernul sau. Prima pacaleala a fost.

Raspunsul lui Dacian Ciolos la apelul presedintelui Klaus Iohannis: Probabil s-a gandit ca o sa ma razgandesc

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi seara, ca cel mai probabil presedintele Klaus Iohannis a crezut ca el se va razgandi si va candida la alegerile parlamentare, dar a precizat ca il.

Victor Ponta, cea mai tare ironie la adresa lui Klaus Iohannis: Am o singura intrebare ca nu am inteles exact

Dupa ce Klaus Iohannis a declarat ca a aflat de la televizor despre inundatii, Victor Ponta a lansat o ironie la adresa sefului statului pe pagina sa de Facebook. Am o singura intrebare ca nu am ic.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la Klaus Iohannis: ii vom monitoriza toate actiunile neconstitutionale

Calin Popescu Tariceanu lanseaza un atac dur la adresa lui Iohannis, in care face acuzatii si amenintari grave. Seful Senatului acuza ca presedintele Klaus Iohannis conduce o coalitie.

Calin Popescu Tariceanu, atac la adresa lui Klaus Iohannis si a procurorilor: DNA este instrumentul institutional care initiaza la comanda politica compromiterea adversarilor presedintelui

Reactie dura a presedintelui ALDE, Calin Popescu Tariceanu la adresa presedintelui Romaniei. Acesta ii cere lui Klaus Iohannis sa faca publice stenogramele discutiilor purtate de seful statului cu.

Victor Ponta, revoltat de declaratiile presedintelui de joi: Domnul Iohannis are toate defectele lui Traian Basescu, dar e mult mai slab

Prezent intr-o emisiune televizata, Victor Ponta s-a dezlantuit la adresa presedintelui Iohannis fiind nemultumit de declaratiile date de acesta pe tema inundatiilor si a ursului impuscat in Si.

Klaus Iohannis il ataca dur pe Calin Popescu Tariceanu: Acest om nu e preocupat de independenta justitiei. Scria biletele Draga Traian pentru a scapa un prieten

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa sefului Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Iohannis a afirmat ca al doilea om in stat nu este preocupat de independenta justitiei.

Mobilizare de amploare pentru sustinerea lui Dacian Ciolos, in ziua alegerilor parlamentare: Votam partidul care il sustine ca premier!

O manifestatie de amploare se anunta pe data de 11 decembrie, ziua in care au loc alegerile parlamentare, care il are in prim-plan pe Dacian Ciolos. De evenimentul Votam pentru Dacian.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )