Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis, PRIMA REACTIE dupa achitarile lui Victor Ponta si Toni Grebla: Ce spune presedintele despre actvitatea DNA(VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, PRIMA REACTIE dupa achitarile lui Victor Ponta si Toni Grebla: Ce spune presedintele despre actvitatea DNA(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sambata sa comenteze seria de achitari decise in ultima saptamana de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, dar a precizat ca DNA trebuie sa. continuă pe B1

Victor Ponta, prima reactie dupa achitare: O tara in care Kovesi, uncheselii si portocalii sai comit abuzuri

Fostul premier Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce, joi, inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat in dosarul Turceni- Rovinari. Decizia magistratilor nu este, insa, definitiva. Victor Ponta.

Victor Ponta, prima reactie dupa ce a fost achitat in dosarul Rovinari - Turceni

Fostul premier Victor Ponta a postat un mesaj de multumire dupa decizia iCCJ de a-l achita in dosarul Rovinari-Turceni, in care DNA cerea sase ani de inchisoare. Ma bucur ca in Romania se poate face dreptate.

ALDE, prima reactie dupa tensiunile din coalitie despre care a vorbit Niculae Badalau: Este un lucru normal

ALDE precizeaza ca tensiunile dintre filiala din Giurgiu a partidului si cea a PSD nu sunt un lucru iesit din comun, intr-o coalitie fiind normal sa mai apara divergente. intr-o postare pe pagina de Facebook a .

Klaus Iohannis, REACTIE VIRULENTA dupa ce Romania a blocat un document al UE: Este a doua oara in care PSD-istii incearca sa faca politica externa dupa ureche si iese prost (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut sambata o prima reactie dupa ce Romania a blocat, impreuna cu Cehia si Ungaria, un document al UE care condamna mutarea Ambasadei SUA in Israel de la Tel Aviv la.

Ce ascunde reactia lui Klaus Iohannis dupa achitari

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, sambata, ce parere are despre achitarile din ultima perioada, in special a lui Victor Ponta si Toni Grebla, el raspunzand ca nu poate sa aiba in public nicio.

IMAGINEA ZILEI Gabriela Firea a postat pe pagina de Facebook un colaj foto facut de internauti, n care apare pe cadrul unei biciclete alaturi de presedintele Klaus Iohannis

Primarul general, Gabriela Firea, a distribuit o fotografie preluata de la internauti, in care apare pe cadrul unei biciclete alaturi de presedintele Klaus Iohannis. Imaginea este un foto-colaj gasit pe Facebook, reactie la declaratiile de miercuri, dupa receptia de la Cotroceni. in textul postarii apare un emoticon care rade pana la lacrimi si un OK. Totodata postarea este insotita de hashtag-urile: CodulBunelorManiere , Gentilete, FaraIncrancenare, ViataPoliticaBateFilmul, VaUrma.

ActiveWatch publica necrologul CNCD, dupa amendarea lui Klaus Iohannis: Dupa o intensa suferinta, a ncetat din viata, odata cu abandonarea totala a misiunii sale

Organizatia neguvernamentala ActiveWatch a publicat miercuri, pe site-ul sau, necrologul Consiliului pentru Combaterea Discriminarii, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a fost amendat cu 2. 000 de lei pentru discriminare, in urma folosirii termenului penali.

Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis a criticat Legea salarizarii: I-am trimis un dosar foarte mare cu fluturasii din tot sectorul bugetar. Despre ce nemultumiri vorbim?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a raspuns criticilor extrem de dure aduse sambata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la Legea Salarizarii. Ministrul a precizat ca i-a trimis sefului.

Petre Daea, dupa mutarea lui Klaus Iohannis: Daca tot tergiversam punerea in practica a unor proiecte, pierdem timpul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala CCR) cele doua legi privind sprijinirea crescatorilor de suine si pasari. Ministrul.

Presedintele CNCD, explicatii dupa sanctionarea lui Klaus Iohannis: De ce Codruta Kovesi nu primeste amenda pentru exprimarea festivalul inculpatilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a primit o amenda de 2. 000 de lei din partea Consiliului pentru Combaterea Discriminarii pentru ca a folosit termenul de penali atunci cand s-a referit la politicienii care au.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )