Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, REACTIE VIRULENTA dupa ce Romania a blocat un document al UE: Este a doua oara in care PSD-istii incearca sa faca politica externa dupa ureche si iese prost (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, REACTIE VIRULENTA dupa ce Romania a blocat un document al UE: Este a doua oara in care PSD-istii incearca sa faca politica externa dupa ureche si iese prost (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut sambata o prima reactie dupa ce Romania a blocat, impreuna cu Cehia si Ungaria, un document al UE care condamna mutarea Ambasadei SUA in Israel de la Tel Aviv la. continuă pe B1

Autoritatea Palestiniana, REACTIE DURA dupa ce Romania a blocat o declaratai UE de condamnare a mutarii Ambasadei SUA la Ierusalim

Autoritatea Palestiniana condamna faptul ca Romania, Cehia si Ungaria au blocat adoptarea unei declaratii comune a Uniunii Europene prin care este criticata mutarea Ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim,.

Autoritatea Palestiniana, REACTIE DURA dupa ce Romania a blocat o declaratie UE de condamnare a mutarii Ambasadei SUA la Ierusalim

Autoritatea Palestiniana condamna faptul ca Romania, Cehia si Ungaria au blocat adoptarea unei declaratii comune a Uniunii Europene prin care este criticata mutarea Ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim,.

Klaus Iohannis, PRIMA REACTIE dupa achitarile lui Victor Ponta si Toni Grebla: Ce spune presedintele despre actvitatea DNA(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sambata sa comenteze seria de achitari decise in ultima saptamana de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, dar a precizat ca DNA trebuie sa.

IMAGINEA ZILEI Gabriela Firea a postat pe pagina de Facebook un colaj foto facut de internauti, n care apare pe cadrul unei biciclete alaturi de presedintele Klaus Iohannis

Primarul general, Gabriela Firea, a distribuit o fotografie preluata de la internauti, in care apare pe cadrul unei biciclete alaturi de presedintele Klaus Iohannis. Imaginea este un foto-colaj gasit pe Facebook, reactie la declaratiile de miercuri, dupa receptia de la Cotroceni. in textul postarii apare un emoticon care rade pana la lacrimi si un OK. Totodata postarea este insotita de hashtag-urile: CodulBunelorManiere , Gentilete, FaraIncrancenare, ViataPoliticaBateFilmul, VaUrma.

Tudorel Toader, reactie incredibila dupa valul de achitari

Mesaj incredibil transmis de ministrul justitiei presedintelui Klaus Iohannis in scandalul achitarilor marilor demnitari anchetati de DNA. intrebat de achitarea fostului premier Victor Ponta in dosarul Rovinari-.

Klaus Iohannis, noi critici pentru clasa politica: Auzim, in Romania, voci care dau foarte usor vina pe Europa si pe Bruxelles pentru aproape orice (VIDEO)

Klaus Iohannis i-a criticat miercuri, in discursul pe care l-a sustinut la receptia de la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Europei, pe politicienii care pun sub semnul intrebarii rolul si benficiile.

Klaus Iohannis, in vizita pe Campia Libertatii din Blaj: Ar fi o catastrofa sa abandonam parcursul Romaniei spre Europa si modernitate

Update:Presedintele Klaus Iohannis, prezent sambata la Colegiul National Inochentie Micu Clain din Blaj, a apreciat ca ar fi o catastrofa ca Romania sa abandoneze parcursul spre Europa si spre.

Petre Daea, dupa mutarea lui Klaus Iohannis: Daca tot tergiversam punerea in practica a unor proiecte, pierdem timpul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala CCR) cele doua legi privind sprijinirea crescatorilor de suine si pasari. Ministrul.

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Din nefericire, cadrul legislativ nu este mereu cel mai flexibil

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania in care subliniaza importanta educatiei financiare si a celei.

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Educatia financiara, mai importanta ca niciodata

Presedintelui Klaus Iohannis a subliniat sambata, in mesajul transmis cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania, importanta educatiei financiare si a celei antreprenoriale,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1961 seconds )