Libnet.ro
UNICEF

14:31

Klaus Iohannis a promulgat Legea care permite restituirea unor contributii de asigurari de sanatate

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis a promulgat Legea care permite restituirea unor contributii de asigurari de sanatate

Klau Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat, vineri, legea care permite persoanelor fizice care au platit nejustificat dupa 1 ianuarie 2012 contributii de asigurari de sanatate vor avea dreptul la restituirea sumelor achitate, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe România Liberă

Iohannis a promulgat legea care permite restituirea unor contributii de asigurari de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, legea care prevede ca persoanele fizice care au platit nejustificat dupa 1 ianuarie 2012 contributii de asigurari de sanatate, precum pentru alocatiile copiilor, vor avea dreptul la restituirea sumelor.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea care limiteaza despagubirile ce pot fi acordate din Fondul de Garantare in cazul falimentului unui asigurator

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti, 21 iulie, Legea Fondului de Garantare al Asiguratilor, care stabileste un plafon de 450. 000 de lei asupra platilor pe care le poate face Fondul catre un creditor al unui asigurator aflat in faliment. Legea vine in contextul in care Astra si Carpatica sunt in proceduri de redresare financiara, avand obligatii de zeci de milioane de euro catre asigurati.

Laura Georgescu va putea fi demisa de la sefia CNA. Klaus Iohannis a promulgat modificarea Legii audiovizualului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat modificarea Legii audiovizualului care permite demiterea presedintelui CNA in momentul in care raportul de activitate al institutiei nu trece de testul Parlamentului.

Cultul lui Ceausescu a fost interzis prin lege. Iohannis a promulgat legea initiata de Crin. Muraru: Asistam la nasterea unei jurisprudente in acest domeniu

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea initiata de Crin Antonescu, care nu numai ca interzice, dar si sanctioneaza promovarea cultului persoanelor vinovate de infractiuni de genocid, asa cum este cazul lui Nicolae Ceausescu. Consilierul prezidential, Andrei Muraru, fostul presedinte IICCMER, atrage atentia ca exista pericolul de a avea cazuri grave care nu sunt sanctionate, de aceea organele judiciare au nevoie de asistenta.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind anularea contributiei de asigurari sociale de sanatate pentru anumite categorii de persoane fizice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru Legii privind anularea contributiei de asigurari sociale de sanatate pentru anumite categorii de persoane fizice. Legea prevede restituirea unor sume de.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile diplomatilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea referitoare la pensiile membrilor Corpului diplomatic si consular al Romaniei si pe cea privind statutul functionarului public parlamentar, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile speciale pentru angajatii din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind acordarea de pensii speciale pentru functionari publici din Parlament, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentale. Este vorba depre.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile militare de stat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile militare de stat, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Legea pensiilor de serviciu.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor militarilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile militare de stat, informeaza B1 TV. Proiectul de lege care prevedea pensiile militare de stat a fost adoptat pe 30 iunie de.

Iohannis a promulgat legea privind restituirea unor contributii de asigurari de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede ca persoanele fizice care au platit nejustificat dupa 1 ianuarie 2012 contributii de asigurari de sanatate, precum pentru alocatiile copiilor, vor avea dreptul la restituirea sumelor achitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )