Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile speciale pentru angajatii din Parlament

B1 B1,
Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile speciale pentru angajatii din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind acordarea de pensii speciale pentru functionari publici din Parlament, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentale. Este vorba depre. continuă pe B1

Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile diplomatilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea referitoare la pensiile membrilor Corpului diplomatic si consular al Romaniei si pe cea privind statutul functionarului public parlamentar, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind alegerile parlamentare, astfel ca numarul alesilor va fi redus cu aproape 100 de persoane

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni decretul privind legea alegerilor parlamentare, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Legea prevede reducerea numarului de parlamentari cu circa 100.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legea privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor, precum si pentru organizarea si functionarea Autoritatii Electorale Permanente, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Vezi aici forma legii la promulgare si atasat).

Klaus Iohannis a promulgat legea amnistiei fiscale. Ce contribuabili vor fi scutiti de taxe

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea amnistiei fiscale, care prevede anularea unor obligatii fiscale, cum ar fi cele datorate de salariatii care au primit indemnizatii de delegare sau contributiile de sanatate calculate la nivelul nivelul salariului minim pe economie pentru veniturile din investitii.

Iohannis a semnat legile privind pensiile speciale ale angajatilor din Parlament si ale diplomatilor

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat, marti, Legea pensiilor speciale pentru angajatii din Parlament si Legea pensiilor speciale pentru diplomati. promulgat l .

Iohannis a promulgat legile privind pensiile diplomatilor si ale functionarilor publici parlamentari

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea referitoare la pensiile membrilor Corpului diplomatic si consular al Romaniei si pe cea privind statutul functionarului public parlamentar.

Iohannis a promulgat legea privind anularea unor obligatii fiscale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea referitoare la anularea unor obligatii fiscale, legat de reincadrarea activitatii independente in activitate dependenta. Legea se refera si la anularea obligatiilor fiscale pentru salariatii care au primit.

Iohannis a promulgat legea privind anularea unor obligatii fiscale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, legea referitoare la anularea unor obligatii fiscale, legat de reincadrarea activitatii independente in activitate dependenta, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Iohannis a promulgat Legea privind Fondul de Garantare a Asiguratilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru promulgarea Legii privind Fondul de Garantare a Asiguratilor, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Iohannis a promulgat legea privind alegerile parlamentare

Legea privind alegerea Camerei Deputatilor si Senatului, care prevede revenirea la votul pe lista de partid, a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )