Libnet.ro
UNICEF

20:15

Klaus Iohannis a promulgat legea! Decizia a aparut in Monitorul Oficial

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a promulgat legea! Decizia a aparut in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020 asupra careia Guvernul si-a angajat raspunderea in Parlament. continuă pe Antena3

Este oficial. Romania va mai cumpara 5 avioane de vanatoare F-16, dupa ce presedintele Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care prevede cumpararea a cinci avioane de lupta F-16, in cadrul programului Avion multirol al Fortelor Aeriene, informeaza Administratia.

Legea plafoanelor bugetare, pe care Guvernul si-a asumat raspunderea, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020, informeaza Administratia Prezidentiala. Guvernul Ludovic.

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti, primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Adrian Zuckerman isi va prelua, oficial, marti, mandatul de ambasador al SUA la Bucuresti. Diplomatul va fi primit marti, la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis, pentru prezentarea.

Noul ambasador al SUA Adrian Zuckerman, primit de Klaus Iohannis. Cine este diplomatul american

Noul ambasador american la Bucuresti, Adrian Zuckerman, isi va prelua oficial mandatul marti cand va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni, pentru prezentarea scrisorilor de acreditare. Aceasta este ultima etapa procedurala. Zuckerman, avocat de profesie, a emigrat din Romania cand avea 10 ani si vorbeste fluent limba romana.

Salariul minim 2020 majorat, publicat in Monitorul oficial

Hotararea de Guvern care prevede majorarea salariului minim pe economie incepand cu data de 1 ianuarie 2020 a fost publicat de Guvern in Monitorul Oficial, luni, 16 decembrie 2019.

Majorarea salariului minim de la 1 ianuarie 2020, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern care prevede majorarea salariului minim pe economie incepand cu data de 1 ianuarie 2020 a fost publicata de Guvern in Monitorul Oficial, luni, 16 decembrie 2019.

Majorarea salariului minim de la 1 ianuarie 2020, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern care prevede majorarea salariului minim pe economie incepand cu data de 1 ianuarie 2020 a fost publicata de Guvern in Monitorul Oficial, luni, 16 decembrie 2019.

Hotararea de Guvern privind majorarea salariului minim de la 1 ianuarie 2020, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern potrivit careia salariul minim se majoreaza de la 1 ianuarie 2020 a fost publicata, luni, in Monitorul Oficial. Astfel, salariul minim pe economie va creste de la inceputul anului.

KLAUS IOHANNIS Statul roman a intarziat nepermis de mult aflarea adevarului

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Se implinesc astazi 30 de ani de la izbucnirea Revolutiei, de la momentul in care s-a varsat sange in numele libertatii si al democratiei. in acele zile, romanii au strigat in strada cu toata puterea Jos comunismul! --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Revolutia a pus capat acestui lung sir de monstruozitati, insa pretul platit a fost imens pentru ca regimul antiromanesc sa dispara.

KLAUS IOHANNIS: Cred ca va fi un buget care sa permita mentinerea ritmului de crestere economica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, despre bugetul pe 2020 ca este un buget bun, declarandu-se de acord cu asumarea raspunderii. Presedintele mai spune referindu-se la o eventuala intentie de contestare a legii bugetului la CCR, ca o astfel de decizie ar aduce o intarziere care nu ajuta pe nimeni, informeza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )