Libnet.ro
UNICEF

23:15

KLAUS IOHANNIS Statul roman a intarziat nepermis de mult aflarea adevarului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS Statul roman a intarziat nepermis de mult aflarea adevarului

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Se implinesc astazi 30 de ani de la izbucnirea Revolutiei, de la momentul in care s-a varsat sange in numele libertatii si al democratiei. in acele zile, romanii au strigat in strada cu toata puterea Jos comunismul! --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Revolutia a pus capat acestui lung sir de monstruozitati, insa pretul platit a fost imens pentru ca regimul antiromanesc sa dispara. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Statul a intarziat nepermis de mult aflarea adevarului despre ce s-a intamplat in decembrie 1989. Aceasta restanta e o fantoma care ne va bantui multa vreme (VIDEO)

Statul roman a intarziat nepermis de mult aflarea adevarului despre ce s-a intamplat in decembrie 1989, a declarat Klaus Iohannis, luni, la sedinta solemna a Parlamentului consacrata implinirii a 30 de ani de.

VIDEO 30 de ani de la Revolutie. Iohannis: Nu am aflat adevarul despre ce s-a intamplat in 1989. Statul roman a intarziat nepermis aflarea adevarului Este o piatra de incercare pentru justitie

La 30 de ani de la Revolutie, nu am aflat adevarul despre ce s-a intamplat in decembrie 1989, a declarat presedintele Klaus Iohannis, la sedinta solemna a parlamentului. Statul roman a intarziat nepermis aflarea adevarului iar aceasta este o piatra de incercare pentru Justitie, a spus seful statului.

Klaus Iohannis, la Timisoara: Am un sentiment de rusine pentru ca, la 30 de ani de la Revolutie, calaii acelor zile se plimba liberi(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Timisoara, in discursul sustinut cu prilejul implinirii a 30 de ani de la Revolutia romana din Decembrie 1989, ca dreptatea inseamna aflarea si pedepsirea.

30 de ani de la Revolutie. Klaus Iohannis critica sistemul de justitie

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a afirmat, luni, ca aflarea adevarului despre Revolutia din 1.

Klaus Iohannis va primi premiul Charlemagne pe anul 2020 Siegfried Muresan: Cea mai prestigioasa distinctie internationala pe care a primit-o vreodata un om politic roman

Presedintele Klaus Iohannis va primi in 2020 premiul Charlemagne Carol cel Mare) din partea orasului german Aachen, un premiu acordat diverselor personalitati pentru eforturile depuse spre unificarea Europei. Pe lista castigatorilor din anii trecuti se regasesc nume precum Papa Ioan Paul al II-lea, Papa Francisc, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Vaclav Havel, Henry Kissinger, Robert Schumann, Winston Churchill, Bill Clinton sau regele Juan Carlos I al Spaniei.

Klaus Iohannis va primi Premiul Charlemagne pentru promovarea valorilor europene

Presedintele Klaus Iohannis va primi Premiul Charlemagne, decernat in fiecare an personalitatilor care se remarca in promovarea valorilor europene. Distinctia ii va fi acordata presedintelui roman in cadrul unei ceremonii care se va desfasura pe 21 mai 2020 in orasul german Aachen.

Tanarul care a mers la Washington pentru a sustine cauza comunitatii din Rosia Montana. Ce a spus in litigiul dintre Gabriel Resources si statul roman

Un tanar din Rosia Montana sustine la Washington cauza comunitatii locale in procesul cu compania Gabriel Resources, care vrea de la statul roman daune de peste 4,7 miliarde de dolari pentru esecul proiectului miner din Apuseni.

Klaus Iohannis a atras toate privirile la summit-ul PPE. Ce s-a intamplat cand s-a asezat langa Angela Merkel

Klaus Iohannis a atras toate privirile la summit-ul PPE, unde le-a facut sa rada in hohote pe Angela Merkel si Ursula von der Leyen. Presedintele Romaniei apare foarte relaxat si plin de voie buna in fotografiile publicate de PPE, alaturi de ceilalti sefi de stat si de guvern din familia popularilor. Klaus Iohannis, vesel si .

VIDEO Moment bizar la Timisoara. Banner de sustinere a lui Bogdan Licu, plantat pe traseul lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni, 16 decembrie, la Timisoara, la o serie de evenimente dedicate marcarii a 30 de ani de la declansarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989. in cursul plimbarii facute de presedintele Iohannis prin centrul orasului a avut loc o scena bizara.

Klaus Iohannis, la Timisoara pentru a marca 30 de ani de la declansarea Revolutiei: Timisoara a incetat sa fie un oras si a devenit un simbol

Presedintele Klaus Iohannis a fost luni, la Timisoara, pentru a marca 30 de ani de la declansarea Revolutiei din Decembrie 1989. in discursul sustinut la Palatul Culturii, Klaus Iohannis a spus ca in urma cu 30 de ani Timisoara a incetat sa mai fie un oras si a devenit un adevarat simbol.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )