Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se acorda zile libere parintilor, in urma inchiderii scolilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se acorda zile libere parintilor, in urma inchiderii scolilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind aprobarea ordonantei de urgenta prin care se acorda zile libere pentru parinti in vederea supravegherii copiilor, daca se limiteaza sau suspenda activitatile didactice care presupun prezenta. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care politia locala poate ridica vehicule parcate in alte locuri decat drumul public

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 212002 privind gospodarirea localitatilor urbane si rurale, informeaza Administratia.

Iohannis a promulgat legea de aprobare a OUG privind acordarea unor zile libere parintilor, daca sunt suspendate cursurile cu prezenta fizica a elevilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care aproba ordonanta de urgenta a Guvernului privind acordarea unor zile libere pentru parinti in vederea supravegherii copiilor, in situatia limitarii sau suspendarii activitatilor didactice care presupun prezenta efectiva a copiilor in unitatile de invatamant si in unitatile de educatie timpurie anteprescolara, ca urmare a raspandirii coronavirusului SARS-CoV-2.

Klaus Iohannis a promulgat legea care aduce modificari Codului Penal: Nu mai e posibila impacarea in cazul infractiunilor de furt

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, un act normativ ce modifica Legea 2862009 privind Codul Penal. Initiativa legislativa, adoptata de Camera Deputatilor ca for decizional pe 10 noiembrie, a apartinut.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica procedura adoptiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, o lege care modifica procedura adoptiei. Este vorba despre modificarea si completarea Legii nr. 2732004 privind procedura adoptiei, precum si pentru.

Legea care prevede zile libere pentru parinti pe perioada cursurilor online, promulgata de Klaus Iohannis

Parintii isi vor putea lua zile libere platite si cand vor fi suspendate cursurile. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care aproba ordonanta de urgenta a.

Legea prin care politia locala poate dispune ridicarea unui vehicul parcat pe domeniul public, in alte locuri decat drumul public, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti actul normativ pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 212002 privind gospodarirea localitatilor urbane si rurale, informeaza Administratia Prezidentiala Prin legea initiata de liderul deputatilor PNL Florin Roman politia locala poate sa dispuna ridicarea unui vechicul stationat pe domeniul public, in alte locuri decat drumul public marcate in acest scop.

Presedintele a promulgat legea privind achizitionarea tabletelor si a laptopurilor cu internet, pentru elevi

Marti, presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1442020 privind unele masuri pentru alocarea de fonduri externe nerambursabile necesare desfasurarii.

Atentie, soferi! Intra in vigoare legea care permite ridicarea masinilor parcate pe trotuar sau pe spatii verzi

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat noua lege care permite autoritatilor sa ridice masinile parcate pe spatii verzi, pe trotuar sau in zone pietonale.

Klaus Iohannis ataca la CCR Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) a sesizare de neconstitutionalitate asupra legii care prevede instituirea unui regim fiscal derogatoriu pentru terenurile din.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR cu Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind unele masuri de regim fiscal derogatoriu aplicabil anumitor terenuri, constructii edificate pe acestea si anumitor activitati economice autorizate.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )