Libnet.ro
UNICEF

18:45

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica procedura adoptiei

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica procedura adoptiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, o lege care modifica procedura adoptiei. Este vorba despre modificarea si completarea Legii nr. 2732004 privind procedura adoptiei, precum si pentru. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de vaccinarea anti-COVID. Vor participa ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne

Luni, presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca la Palatul Cotroceni, cu ministrii Sanatatii, Apararii si de Interne. Tema sedintei priveste stabilirea tuturor aspectelor cu privire la.

ASTAZI: Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Institutul Clinic Fundeni

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza duminica Institutul Clinic Fundeni, iar la final va sustine declaratii de presa, conform news. ro.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Institutul Clinic Fundeni, duminica dimineata

Presedintele Klaus Iohannis face duminica dimineata oin vizita la Institutul Clinic Fundeni. Potrivit Administratiei Prezidentiale, dupa vizita programata laora 09. 30, seful statului va.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Institutul Clinic Fundeni

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza duminica Institutul Clinic Fundeni, iar la final va sustine declaratii de presa.

Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care politia locala poate ridica vehicule parcate in alte locuri decat drumul public

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 212002 privind gospodarirea localitatilor urbane si rurale, informeaza Administratia.

Presedintele a promulgat legea privind achizitionarea tabletelor si a laptopurilor cu internet, pentru elevi

Marti, presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1442020 privind unele masuri pentru alocarea de fonduri externe nerambursabile necesare desfasurarii.

KLAUS IOHANNIS: Pe 6 decembrie, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca pe 6 decembrie, odata cu alegerile parlamentare, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie definitiva.

KLAUS IOHANNIS: Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara si a afirmat ca PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru.

KLAUS IOHANNIS: Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara

Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, afirmand ca PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru.

Legea care extinde categoriile de plati care pot fi efectuate prin intermediul Sistemului national electronic de plata online, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti actul normativ privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1522020 pentru modificarea si completarea unor acte normative in vederea extinderii categoriilor de plati care pot fi efectuate prin intermediul Sistemului national electronic de plata online, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )