Libnet.ro
UNICEF

16:01

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care sunt plafonate pensiile speciale ale parlamentarilor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a promulgat legea prin care sunt plafonate pensiile speciale ale parlamentarilor

Presedintele Iohannis a semnat, vineri, decretul de promulgare a Legii de modificare a Statutului deputatilor si senatorilor, modificare prin care se stabileste ca un fost parlamentar nu poate primi o indemnizatie. continuă pe Antena3

Legea prin care jandarmii ar putea deveni organe de cercetare judiciara, avizata favorabil la comisia de aparare. Raetchi: Fac un apel catre societatea civila sa ia pozitie pentru blocarea acestui proiect care va afecta grav libertatea de exprimare

Proiectul de lege al senatorului PSD Viorel Salan care propune acordarea unor drepturi suplimentare pentru jandarmi, printre care posibilitatea de a deveni organe de cercetare judiciara, de a perchezitiona persoane sau vehicule sau de a conduce suspecti la unitatile jandarmeriei, a primit raport de adoptare din partea comisiei de aparare din Camera Deputatilor. Intr-o postare pe Facebook, deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al acestei comisii, a facut un apel la societatea civila sa reactioneze fata de acest proiect care, in opinia sa, va afecta grav libertatea de exprimare din Romania.

Klaus Iohannis cere Parlamentului reexaminarea Legii Centenarului. Dintre obiectiile sefului statului: titlul legii, selectia activitatilor ce vor primi cofinantare de la Guvern, excluderea ONG-urilor de la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a decis sa nu promulge Legea privind Centenarul Razboiului pentru Intregirea Neamului 1916-1918) si Centenarul Marii Uniri si a trimis-o inapoi Parlamentului, spre reexaminare. Seful statului are obiectii legate de titlul legii, excluderea ONG-urilor de la consultarile pentru elaborarea programului de manifestari aniversare, procedurile de acordare a unor distinctii, dar si criteriile de selectie a activitatilor ce vor primi cofinantare de la Guvern.

Klaus Iohannis a defilat de Ziua Armatei ca pe catwalk (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a surprins din nou prin atitudinea sa la ceremoniile organizate miercuri cu ocazia Zilei Armatei Romane. La inceputul evenimentului, seful statului a trecut prin fata.

Sa iesim din cercul vicios prin care exportam materii prime si importam produse cu valoare adaugata ridicata

Tara noastra trebuie sa iasa din cercul vicios prin care exporta materii prime, deci implicit subventii, si importa produse cu valoarea adaugata ridicata, a declarat Klaus Iohannis la deschiderea Targului INDAGRA, remarcand ca in prima jumatate a anului importurile de produse agroalimentare au crescut cu 17% fata de anul trecut, in timp ce exporturile au crescut doar cu 4,5%, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Deputatii au admis partial cererea de reexaminare a legii prin care Avocatul Poporului primeste pensie speciala. Ciorbea: Nu este vorba de o majorare a pensiei

Camera Deputatilor a admis partial cererea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare privind modificarea si completarea Legii nr. 35/1997 pentru organizarea si functionarea institutiei Avocatului Poporului.

Klaus Iohannis: O mai buna absorbtie a fondurilor europene ar duce la dezvoltare

Romania are o sansa in Uniunea Europeana, de care trebuie sa profite, afirma presedintele Klaus Iohannis, subliniind ca o absorbtie mai buna si eficienta a fondurilor europene ar putea sprijini indeplinirea obiectivelor de dezvoltare in sectoare cruciale.

Mesaj important transmis de Klaus Iohannis: Aderarea Romaniei la zona euro este un demers esential

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat joi ca aderarea Romaniei la zona euro este un demers esential. in contextul dezideratului de convergenta la nivel european, aderarea Romaniei la.

LIVE VIDEO Klaus Iohannis participa, alaturi de Dragnea, Tariceanu si Tudose, la ceremonia militara organizata pentru Ziua Armatei

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri la ceremonia militara organizata cu prilejul Zilei Armatei Romaniei, in Parcul Carol I din Bucuresti.

VIDEO Klaus Iohannis a participat, alaturi de Dragnea, Tariceanu si Tudose, la ceremonia militara organizata pentru Ziua Armatei

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri la ceremonia militara organizata cu prilejul Zilei Armatei Romaniei, in Parcul Carol I din Bucuresti.

Viktor Orban cere serviciilor sale secrete sa dezvaluie reteaua prin care imperiul lui George Soros loveste in Ungaria

Premierul ungar Viktor Orban si-a reluat asalturile la adresa lui George Soros, cerand serviciilor sale de informatii sa dezvaluie retelele prin care imperiul miliardarului ataca tara sa, informeaza Bloomberg.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )