Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Ziua Unirii Basarabiei cu Romania este declarata zi de sarbatoare nationala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Ziua Unirii Basarabiei cu Romania este declarata zi de sarbatoare nationala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru declararea zilei de 27 martie - Ziua Unirii Basarabiei cu Romania ca zi de sarbatoare nationala. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Iohannis a promulgat legea prin care parlamentarii pot angaja persoanele cu care au colaborat in ultimii cinci ani fara a fi in conflict de interese

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat, luni, decretul pentru promulgarea legii privind modificarea Statutului parlamentarului, care prevede ca nu mai constituie conflict de interese angajarea la biroul parlamentar a persoanelor cu care senatorul sau deputatul s-a aflat in raporturi de munca in ultimii cinci ani.

Legea prin care parlamentarii ii pot angaja la cabinet pe cei cu care au lucrat in ultimii 5 ani a fost promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care parlamentarii au dezincriminat conflictul de interese in cazul persoanelor angajate la birourile parlamentare cu care alesii s-au aflat in raporturi de munca in ultimii 5 ani.

Legea prin care parlamentarii ii pot angaja la cabinet pe cei cu care au lucrat in ultimii cinci ani a fost promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care parlamentarii au dezincriminat conflictul de interese in cazul persoanelor angajate la birourile parlamentare cu care alesii s-au aflat in raporturi de munca in ultimii cinci ani.

VIDEO De Ziua Unirii, Igor Dodon indeamna cetatenii sa priveasca filmul Unire prin ocupatie:Veti afla adevarata fata a asa-numitei Uniri

Igor Dodon nu renunta nicio clipa sa prezinte adevarul istoric din punctul sau de vedere. in timp ce, pe 27 martie, o parte din societate sarbatoreste Ziua Unirii Barasabiei cu Romania, seful statului califica acest eveniment ca pe o zi a ocupatiei romane.

Legea superimuntatii avocatilor a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea privind modificarea si completarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat a fost promulgata vineri de presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala. Legea ofera avocatilor o adevarata superimunitate in fata legii.

Mai multi studenti din Republica Moldova care se aflau in Cluj au facut o hora in centrul orasului pentru a marca Ziua Unirii Basarabiei

Ziua Unirii Basarabiei a fost marcata la Cluj de un grup de studenti din Republica Moldova care au facut o hora in centrul orasului. Potrivit Mediafax, traficul a fost inchis pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca pentru acest eveniment.

De ce a pierdut Klaus Iohannis banoasa casa din Sibiu. Curtea de Apel a explicat decizia de a anula dreptul de proprietate pentru presedinte

Curtea de Apel Pitesti a publicat, vineri, motivarea deciziei prin care sotii Iohannis au pierdut calitatea de proprietari ai casei din centrul Sibiului.

Europa cu mai multe viteze e istorie. Klaus Iohannis: Ne-am opus cu succes, fiindca ati constatat cu totii pana si discursul liderilor a disparut aceasta sintagma (VIDEO)

Romania s-a opus cu succes unei Europe cu doua viteze. Proiectul a disparut din discursurile liderilor europeni, iar presedintele Klaus Iohannis a explicat la Roma ca se doreste o Europa unita, care sa.

Europa cu mai multe viteze e istorie. Klaus Iohannis: Ne-am opus cu succes, fiindca ati constatat cu totii pana si din discursul liderilor a disparut aceasta sintagma (VIDEO)

Romania s-a opus cu succes unei Europe cu doua viteze. Proiectul a disparut din discursurile liderilor europeni, iar presedintele Klaus Iohannis a explicat la Roma ca se doreste o Europa unita, care sa.

Klaus Iohannis: La negocierea urmatorului buget UE, cu absorbtia pe care o avem, vom fi cu carti proaste in mana. Voi invita premierul la o discutie pe absorbtia fondurilor europene

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Roma, ca il va invita saptamana viitoare pe premierul Sorin Grindeanu la o discutie despre absorbtia fondurilor europene, in conditiile in care se apropie cu pasi repezi perioada cand se negociaza urmatorul buget iar, cu rata de absorbtie pe care Romania o are acum, tara noastra risca sa fie cu carti proaste in mana.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )