Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO De Ziua Unirii, Igor Dodon indeamna cetatenii sa priveasca filmul Unire prin ocupatie:Veti afla adevarata fata a asa-numitei Uniri

Adevărul Adevărul,
VIDEO De Ziua Unirii, Igor Dodon indeamna cetatenii sa priveasca filmul Unire prin ocupatie:Veti afla adevarata fata a asa-numitei Uniri

Igor Dodon nu renunta nicio clipa sa prezinte adevarul istoric din punctul sau de vedere. in timp ce, pe 27 martie, o parte din societate sarbatoreste Ziua Unirii Barasabiei cu Romania, seful statului califica acest eveniment ca pe o zi a ocupatiei romane. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: Termenul amnistiei migrationale a fost prelungit

Presedintele Igor Dodon anunta ca termenul in care isi pot legaliza sederea in Federatia Rusa cetatenii moldoveni care au regimul de sedere depasit, dar se afla inca pe teritoriul rus, a fost prelungit pana pe 12 mai, transmite IPN.

Igor Dodon, noi declaratii anti-romanesti: Daca noi nu vom opri procesul de romanizare, tara se va pierde, Moldova nu va mai avea viitor (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, continua seria de declaratii cu caracter profund anti-romanesc. Prezent in cadrul in cadrul unei conferinte internationale organizate de presedintie.

Igor Dodon vrea sa ELIMINE examenul de Bacalaureat. Ministrul Educatiei ii da replica: E o gluma. Destinul copiilor nostri nu este obiect de joaca la ruleta ruseasca

Initiativa legislativa surprinzatoare initiata de Igor Dodon. Presedintele Republicii Moldova vrea sa elimine examenul de Bacalaureat pentru absolventii de liceu. Initiativa acestuia a fost considerata.

Vadim Krasnoselskii vine la Chisinau la invitatia lui Igor Dodon

Liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii, va efectua pe 30 martie o vizita de lucru la Chisinau, la invitatia presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Igor Dodon vrea ca limba rusa sa devina obligatorie in scolile din Republica Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, considera ca predarea limbii ruse ar trebui sa devina din nou obligatorie in scolile din tara sa si ca documentele elaborate de autoritatile statului sa fie in doua limbi, relateaza Deschide. md.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, doreste ca limba rusa sa devina obligatorie in scoli pentru intarirea relatiilor cu Rusia

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, intr-un interviu pentru Russia 24, ca sustine reintroducerea obligatorie a limbii ruse in scolile din statul moldovean, fiind o conditie esentiala pentru a intari relatiile economico-culturale dintre Rusia si Republica Moldova .

Sputnik: Igor Dodon cere reintroducerea limbii ruse ca disciplina obligatorie in scolile din Republica Moldova

Presedintele Igor Dodon a declarat ca ar fi necesar ca limba rusa sa fie introdusa in scolile din Republica Moldova ca disciplina obligatorie, asa cum a fost si pana in anul 2014, potrivit site-ului rusesc de propaganda Sputnik News.

Propunerea presedintelui moldovean, Igor Dodon, de a elimina examenul de bacalaureat, catalogat drept o gluma de catre ministrul Educatiei, Corina Fusu

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a propus o initiativa legislativa care ar viza excluderea obligativitatii examenelor de bacalaureat pentru liceeni.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Ziua Unirii Basarabiei cu Romania este declarata zi de sarbatoare nationala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru declararea zilei de 27 martie - Ziua Unirii Basarabiei cu Romania ca zi de sarbatoare nationala.

Mai multi studenti din Republica Moldova care se aflau in Cluj au facut o hora in centrul orasului pentru a marca Ziua Unirii Basarabiei

Ziua Unirii Basarabiei a fost marcata la Cluj de un grup de studenti din Republica Moldova care au facut o hora in centrul orasului. Potrivit Mediafax, traficul a fost inchis pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca pentru acest eveniment.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )