Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind un imprumut de 500 de milioane de euro pentru consolidarea sistemului de sanatate

B1 B1,
Klaus Iohannis a promulgat Legea privind un imprumut de 500 de milioane de euro pentru consolidarea sistemului de sanatate

Printre decretele semnate luni de presedintele Klaus Iohannis se numara si cel privind promulgarea legii pentru ratificarea Acordului de imprumut intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si. continuă pe B1

Klaus Iohannis a promulgat legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului. Actul normativ prevede pedepse cu inchisoarea de la una la la 5 ani daca sunt distribuite materiale antitiganesti si inchisoare intre 3 si 10 ani plus interzicerea unor drepturi pentru initierea sau constituirea unei organizatii cu caracter antitiganesc ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a unui astfel de grup.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului, informeaza Administratia Prezidentiala. Legea privind unele masuri.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind unele masuri pentru combaterea antitiganismului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului, informeaza Administratia Prezidentiala. Camera Deputatilor a adoptat pe 15 decembrie 2020 proiectul de lege initiat de catre deputatul minoritatilor national de la Partida Romilor Pro-Europa Daniel Vasile si deputatul PSD Petre-Florin Manole privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului.

Iohannis a promulgat legea privind acordul de imprumut intre Romania si BIRD

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea pentru ratificarea Acordului de imprumut Program pe baza de rezultate in sectorul sanitar din Romania) intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), semnat la New York, la 23 septembrie 2019, amendat si actualizat prin Scrisoarea de amendament semnata intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, la Bucuresti, la 31 iulie 2020 si la 26 august 2020, precizeaza Administratia Prezidentiala. Valoarea imprumutului este de 500 milioane euro, scrie News.

Iohannis a promulgat Legea de combatere a antitiganismului. Sunt prevazute pedepse cu inchisoarea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea pentru combaterea antitiganismului, care preved.

Klaus Iohannis si sotia, prima aparitie din acest an. Ce tinuta a ales Carmen Iohannis

Au aparut primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis din acest an. Si in 2021, seful statului a pastrat obiceiul si a mers la biserica, la slujba de duminica.

Finantari de 500 milioane dolari pentru firme tech, prin 2 fonduri lansate de un investitor Amazon si UiPath

Firma de investitii americana Madrona Ventures, care a finantat companii de tehnologie ca Amazon si UiPath, a lansat doua noi fonduri, in valoare totala de peste 500 de milioane de dolari, din care va face investitii in startup-uri tech incepand cu anul 2021.

Klaus Iohannis, prima aparitie din acest an. Unde a mers cu sotia sa

Presedintele KlausIohannis si sotia sa, CarmenIohannis, si-au facut aparitia in public pentru prima data in acest an. Carmen Iohannis, aparitie neasteptata la.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )