Libnet.ro
UNICEF

13:15

Klaus Iohannis si sotia, prima aparitie din acest an. Ce tinuta a ales Carmen Iohannis

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis si sotia, prima aparitie din acest an. Ce tinuta a ales Carmen Iohannis

Au aparut primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis din acest an. Si in 2021, seful statului a pastrat obiceiul si a mers la biserica, la slujba de duminica. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, prima aparitie din acest an. Unde a mers cu sotia sa

Presedintele KlausIohannis si sotia sa, CarmenIohannis, si-au facut aparitia in public pentru prima data in acest an. Carmen Iohannis, aparitie neasteptata la.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ DE ANUL NOU: Reintoarcerea la normalitatea care ne lipseste e tot mai aproape

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Anului Nou in care subliniaza ca reintoarcerea la normalitatea de dinainte de pandemia de COVID-19 este tot mai aproape, dar arata ca acest lucru depinde de fiecare dintre noi.

Klaus Iohannis: Privim spre Noul An cu multa speranta si incredere

Presedintele Klaus Iohannis a transmis cu ocazia trecerii in anul 2021 un mesaj in care recomanda ro.

Continua valul de pensionari in Magistratura. Noi decrete semnate de Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat joi, mai multe decrete care vizeaza eliberarea din functie a mai multo magistrati ca urmare a pensionarii Decret privind acreditarea doamnei Maria-Antoaneta Barta.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou: Reintoarcerea la normalitate e din ce in ce mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi |VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj de Anul Nou in care vorbeste despre un an extrem de dificil, refedindu-se la pandemia de COVID-19. Acesta a multumit romanilor pentru responsabilitatea privind respectarea regulilor de sanitare si a subliniat apoi ca privim spre Noul An cu multa speranta si incredere.

Mesajul Presedintelui Klaus Iohannis pentru romani, de Anul Nou: Reintoarcerea la normalitate este tot mai aproape (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis pe retelele de socializare un mesaj cu ocazia Anului Nou. Seful statului arata ca revenirea la normalitate este tot mai aproape, daca vom respecta masurile de.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Reintoarcerea la normalitate este tot mai aproape

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de Anul Nou in care le-a spus romanilor ca reintoarcerea la normalitate este tot mai aproape. El le-a cerut romanilor sa fie in continuare responsabili si le-a multumit cadrelor medicale implicate in lupta cu virusul.

VIDEO Klaus Iohannis: Privim spre noul an cu multa speranta. Reintoarcerea la normalitate este tot mai aproape

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, in mesajul transmis cu prilejul Anului Nou, ca reintoarcerea la normalitatea care ne lipseste tuturor este tot mai aproape, dupa un an 2020 extrem de dificil.

Ambasadorii romani in Cehia, Iran si Cambodgia - acreditati de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele privind acreditarea ambasadorilor romani in Cehia, Iran si Cambodgia.

Ion Chicu: Vizita lui Klaus Iohannis in Moldova nu a avut continut

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Ion Chicu, afirma ca vizita presedintelui Roman, Klaus Iohannis, a fost una politica si fara continut. Chiar si asa, Ion Chicu afirma ca Romania a trimis un semnal de sustinere pentru care aduce multumiri, noteaza IPN.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )