Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a promulgat legea privind organizarea CSM

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a promulgat legea privind organizarea CSM

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea de organizare a CSM, dupa ce a epuizat toate caile de atac. El spune ca nu este de acord cu prevederile acestui act normativ si cere reluarea parcursului legislativ in privinta legilor justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Constitutionala a respins sesizarea lui Iohannis pe Legea privind organizarea administrativa a teritoriului Romaniei

Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse Legii privind organizarea administrativa a teritoriului Romaniei, au declarat pentru AGERPRES surse din.

Presedintele Iohannis a promulgat legea CSM, insa vrea un nou vot

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 4 octombrie a. c. , decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al.

Iohannis a promulgat si a doua lege din pachetul pe Justitie: Modificarile reprezinta un regres pentru democratia din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea privind orgnizarea CSM, al doilea act normativ din pachetul legilor justitiei care va intra in vigoare.

Klaus Iohannis: Ne bucuram sa putem conta pe sprijinul Germaniei

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti,la evenimentul dedicat sarbatoririi Zilei Unitatii Germane, caremarcheaza unirea germanilor din 1990. Ma aflu aici sa celebrez alaturi de dvs. un.

Iohannis: Recomandarile Comisiei de la Venetia nu pot fi paravan pentru interventii legislative care vizeaza rezolvarea problemelor penale ale unor politicieni / El a promulgat legea CSM

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea de organizare a CSM, dupa ce a epuizat toate caile de atac. El spune ca nu este de acord cu prevederile acestui act normativ si cere reluarea parcursului legislativ in privinta legilor justitiei. Totusi, Iohannis atrage atentia ca recomandarile Comisiei de la Venetia nu trebuie fi folosite ca pretext pentru viitoare interventii legislative care nu au nicio legatura cu intarirea statului de drept, ci cu legiferarea unor prevederi care urmaresc rezolvarea problemelor penale ale unor politicieni. Precizarea vine in contextul in care ministrul Justitiei anuntase o OUG pe legile justitiei pentru a le pune in acord cu Comisia de la Venetia.

Judecatorii CCR au decis: Sesizarea lui Klaus Iohannis privind organizarea teritoriala a fost respinsa

Sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la modificarile aduse Legii privind organizarea administrativa a teritoriului Romaniei a fost respinsa miercuri de judecatorii de la Curtea Constitutionala,.

Deschidere de an universitar cu fast, la Iasi. Alaturi de toti rectorii este asteptat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis

Rectorii tuturor celor cinci universitati de stat iesene vor fi prezenti luni, 1 octombrie, in Sala Mare a Teatrului National, alaturi de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Noul an universitar incepe luni. Presedintele Klaus Iohannis participa la festivitatile de la Iasi, premierul Viorica Dancila merge la Craiova

Noul an universitar incepe luni. Presedintele Klaus Iohannis va merge la deschiderea anului universitar la Iasi, la festivitate urmand sa participe reprezentanti ai celor cinci universitati de stat din municipiu, in timp ce premierul Viorica Dancila va deschide anul universitar la Craiova, iar ministrul Apararii, Mihai Fifor, va lua parte la ceremonia de la Academia Tehnica Militara Ferdinand I din Bucuresti.

Klaus Iohannis, mesaj ferm: in aceste timpuri in care tendintele de dezbinare devin puternice, noi trebuie sa ramanem uniti (VIDEO)

Klaus Iohannis a transmis, marti, cu ocazia participarii la un eveniment cu prilejul Zilei Unitatii Germane, un mesaj fermn privind mentinarea unitatii in ciuda dificultatilor care apar pe scena politica.

Klaus Iohannis trage un semnal de alarma: Educatia se afla intr-un moment de cumpana(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia, joi, prezent la evenimentul organizat cu ocazia aniversarii a 200 de ani de la fondarea Universitatii Politehnica Bucuresti, ca educatia din Romania se afla.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )