Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul an universitar incepe luni. Presedintele Klaus Iohannis participa la festivitatile de la Iasi, premierul Viorica Dancila merge la Craiova

Adevărul Adevărul,
Noul an universitar incepe luni. Presedintele Klaus Iohannis participa la festivitatile de la Iasi, premierul Viorica Dancila merge la Craiova

Noul an universitar incepe luni. Presedintele Klaus Iohannis va merge la deschiderea anului universitar la Iasi, la festivitate urmand sa participe reprezentanti ai celor cinci universitati de stat din municipiu, in timp ce premierul Viorica Dancila va deschide anul universitar la Craiova, iar ministrul Apararii, Mihai Fifor, va lua parte la ceremonia de la Academia Tehnica Militara Ferdinand I din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Noul an universitar ncepe luni. Structura anului universitar 2018-2019 la cele mai mari universitati din Romnia

Noul an universitar incepe luni, 1 octombrie, in majoritatea universitatilor din Romania. Exceptie face Universitatea Politehnica din Bucuresti, unde noul an universitar a inceput din data de 24 septembrie. Vezi in articol structura noului an la cele mai mari universitati din Romania: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea de Vest din Timisoara si Universitatea Politehnica din Bucuresti.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, aplaudat cand a declarat: Iasiul are nevoie de autostrada. Neglijarea infrastructurii trebuie sa inceteze

Seful statului, Klaus Iohannis, se afla la Iasi, la deschiderea anului universitar 2018-2019. Evenimentul are loc la Teatrul National Vasile Alecsandri.

Congresul CECCAR 2018: Tehnologia, o provocare pentru expertii contabili. Ce mesaj a transmis presedintele Klaus Iohannis(VIDEO)

Profesionistii contabili se pregatesc sa faca fata noilor provocari precum gandirea integrata, globalizarea si tehnologia. Profesia de contabil, asa cum era ea cunoscuta in mod traditional, se transforma.

Klaus Iohannis, noi critici pentru Guvern: Este inadmisibil ca distanta dintre Bucuresti si Iasi sa fie strabatuta cu trenul in aproximativ sase ore si jumatate, semnificativ mai mult decat in urma cu 20 de ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni, la Iasi, Guvernul pentru lipsa infrastructurii care sa lege Iasiul de restul tarii. Prezent la festivitatea de deschidere a anului universitar la Iasi, la.

Klaus Iohannis critica instabilitatea legislativa si lipsa unei directii clare in educatie: in domeniul cercetarii si inovarii se fac pasi inapoi(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent luni la festivitatea de deschidere a anului universitar la Iasi, la Teatrul National Vasile Alecsandri. in discursul sustinut in fata studentilor si a profesorilor.

Deschidere de an universitar cu fast, la Iasi. Alaturi de toti rectorii este asteptat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis

Rectorii tuturor celor cinci universitati de stat iesene vor fi prezenti luni, 1 octombrie, in Sala Mare a Teatrului National, alaturi de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

incepe noul an universitar: Unde vor participa la festivitati Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Noul an universitar in institutiile de invatamant superior din Romania a inceput, fiind inscrisi aproximativ 500. 000 de studenti la toate trei ciclurile de invatamant din tara. Anul universitar.

Surse: Viorica Dancila merge la deschiderea anului universitar intr-un fief al PSD

Premierul Viorica Dancila va fi prezenta maine la Craiova pentru a participa la festivitatea de incepere a anului universitar, sustin surse politice pentru Adevarul. Presedintele Klaus Iohannis a ales UniversitateaTehnica Gheorghe Asachi din Iasi.

Ce pantofi EXTRAVAGANTI a purtat Theresa May la intalnirea cu Klaus Iohannis. Ce alte intalniri a mai avut presedintele Romaniei la Adunarea Generala a ONU (FOTO)

Theresa May, politicianul conservator dur, dar cu pantofii mereu in centrul atentiei. Premierul Marii Britanii s-a remarcat la Consiliul ONU din SUA , la o intrevedere cu presedintele Romaniei, Klasu Iohannis,.

Ce pantofi EXTRAVAGANTI a purtat Theresa May la intalnirea cu Klaus Iohannis. Ce alte intrevederi a mai avut presedintele Romaniei la Adunarea Generala a ONU (FOTO)

Theresa May, politicianul conservator dur, dar cu pantofii mereu in centrul atentiei. Premierul Marii Britanii s-a remarcat la Consiliul ONU din SUA , la o intrevedere cu presedintele Romaniei, Klasu Iohannis,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )