Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a promulgat Legea taximetriei, care ar putea scoate in afara legii aplicatia Uber

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a promulgat Legea taximetriei, care ar putea scoate in afara legii aplicatia Uber

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea taximetriei, prin care se interzice practicarea taximetriei fara autorizatie pentru transport in regim de taxi emisa de autoritatea administratiei publice locale. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede dublarea alocatiei pentru copii

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede dublarea alocatiei pentru copii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Iohannis anuntase inca de acum doua saptamani, cand proiectul initiat de PNL a fost votat de Parlament, ca vrea sa promulge legea chiar pe 1 iunie, ziua copiilor.

Uber a fost interzis, dar nu accepta acest lucru. Klaus Iohannis a promulgat noua lege a taximetriei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care aplicatia Uber devine ilegala. Legea taximetriei a fost modificata, iar masinile conduse de soferi fara licenta de taxi, nu vor mai avea voie sa faca transport de persoane cu un autoturism.

Klaus Iohannis a promulgat legea care dubleaza alocatiile de stat pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care dubleaza alocatiile de stat pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei. Majorarea alocatiei a fost aprobata recent de catre deputati, sub forma unui amendament propus de PNL, scrie Mediafax .

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor de stat pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, informeaza un comunicat al Administratiei prezidentiale. De altfel, seful statului anuntase ca intentioneaza sa.

Iohannis a promulgat legea care impune autorizatie taxi la transport de persoane

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, azi, mai multe proiecte de legi, printre care si pe cel care reglementeaza activitatea de taximetrie si care stabileste ca transportul in regim de taxi sau inchiriere este permis numai operatorilor cu autorizatii de taxi valabile sau copii conforme.

Iohannis a promulgat legea care impune autorizatie taxi la transport de persoane, dupa aparitia Uber

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, mai multe proiecte de legi, printre care si pe cel care reglementeaza activitatea de taximetrie si care stabileste ca transportul in regim de taxi sau inchiriere.

Iohannis a promulgat legea care interzice aplicatia UBER

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru modificarea si completarea legii privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere. Aceasta prevede interzicerea transportului public de persoane contra cost cu.

Surse: Iohannis a promulgat Legea maririi alocatiilor

Surse apropiate Administratiei Prezidentiale sustin ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a Legii care prevede majorarea alocatiilor pentru copii la 84 de lei, potrivit site-ului stiripesurse.

Iohannis a promulgat Legea pentru dublarea alocatiilor

ACTUALIZARE 13:15 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, 1 iunie, Decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 65/2014 pentru modificarea si completarea unor acte normative, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Iohannis a promulgat Legea pentru dublarea alocatiilor

ACTUALIZARE 18:10 Plumb: Efortul bugetar al dublarii alocatiilor este de 900 milioane lei, in acest an *Ministerul Muncii lucreaza la un proiect prin care alocatiile copiilor sa se dea diferentiat Efortul bugetar al dublarii alocatiilor pentru copii este de 900 milioane lei, in acest an, si au fost indentificate resursele pentru a suporta masura, a declarat, azi, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Rovana Plumb, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune Digi24. *Victor Ponta anunta ca sunt bani pentru dublarea alocatiilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )