Libnet.ro
UNICEF

15:30

KLAUS IOHANNIS: Raportul GRECO - cartonas rosu pentru PSD-ALDE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Raportul GRECO - cartonas rosu pentru PSD-ALDE

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va avea actiuni comune cu PNL, al carui candidat va fi la alegerile din toamna, urmand sa aiba o abordare de campanie asa cum se asteapta romanii. ---- * ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Plesoianu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Acum, ca te-ai remarcat iar intre doua vacante, uita de GRECO, alimenteaza la PECO si toarna-ti un PROSECCO

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a numit Sectia speciala pentru magistrati o anomalie. Liviu Plesoianu ii transmite presedintelui ca anomalia este chiar.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Klaus Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul publi.

Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor. De cand creste punctul de pensie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, a transmis Administratia Prezidentiala. Punctul de pensie va creste la 1. 265 de lei, de la 1 septembrie 2019.

Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii pensiilor. De la 1 septembrie, punctul de pensie va creste la 1. 265 de lei.

Iohannis: Guvernul a primit un nou cartonas rosu, prin raportul GRECO. Sectia speciala, o anomalie

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat Guvenrului un proiect de lege privind justitia, prin care sa.

Presedintele Iohannis: PSD-ALDE a primit un nou cartonas rosu, de la GRECO!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa incepand cu ora 13, la Palatul Cotroceni. Acesta a declarat ca PSD-ALDE a primit un nou cartonas rosu, de la GRECO si este ingrijorator ca din cauza propriilor interese ale guvernarii,.

VIDEO Klaus Iohannis: Solicit Guvernului sa initieze un proiect de lege in conformitate cu vointa cetatenilor si recomandarile GRECO Sa corecteze si aceasta anomalie, Sectia speciala - UPDATE

Prin rapoartele GRECO, Guvernul PSD-ALDE a primit un nou cartonas rosu din partea forurilor europene legat de justitie, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis. El a cerut Executivului sa vina cu o initiativa legislativa pentru a corecta legile justitiei si legislatia penala si anomalia care este Sectia speciala de anchetare a magistratilor. Presedintele a precizat ca decizia va apartine Parlamentului, dar Guvernul trebuie sa aiba aceasta initiativa.

Iohannis iese la atac: PSD sa isi revina. GRECO a aratat un nou cartonas rosu pentruGuvernul PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, de la ora 13. Aceasta e prima iesire a sefului statului dupa publicarea rapoartelor GRECO.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis si-a reluat si pe Facebook criticile formulate la adresa Guvernului. Guvernul a primit un nou cartonas rosu. Organismul anticoruptie al Consiliului Europei, GRECO, arata,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )