Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis, reactie dupa anuntul CCR: Nu vad o problema ca s-a stabilit un termen pentru judecarea legii privind organizarea judiciara

B1 B1,
Klaus Iohannis, reactie dupa anuntul CCR: Nu vad o problema ca s-a stabilit un termen pentru judecarea legii privind organizarea judiciara

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a anuntat ca va judeca la sfarsitullunii mai sesizarea sefului statului referitoare la legea privind organizarea. continuă pe B1

Klaus Iohannis paraseste tara. Anuntul de ULTIM MOMENT al Administratiei Prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis pleaca din tara vineri, anunta Administratia Prezidentiala. Seful statului va merge la Ruse, unde va participa la reuniunea informala la nivel de sef de stat Bulgaria - Austria.

Klaus Iohannis, dupa ce liderul PSD a facut pe mediatorul: Nu Dancila a atacat BNR, ci Dragnea! Daca el crede ca a facut mediere, e bine si asa

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce a vrut sa medieze o discutie intre Guvernul Dancila si Banca Nationala a Romaniei BNR), care a fost insa refuzata de catre premier. Seful statului a.

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a sesizat CCR: Razboi pe LEGILE JUSTITIEI!

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Ministrul Justitiei il.

Codrin Stefanescu, despre trimiterea legilor justitiei la CCR si sesizarea Comisiei de la Venetia: Klaus Iohannis este tot mai fan Monica Macovei. / Va ntrzia oprirea abuzurilor unor institutii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, miercuri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a decis sa trimita pachetul de legi ale Justitiei la Curtea Constitutionala si sa sesizeze Comisia de la Venetia, ca seful statului joaca rolul de comunicator al statului paralelel, ca este tot mai cinic si tot mai fan Monica Macovei, iar demersul acestuia nu va avea alt efect decat acela de a intarzia oprirea abuzurilor unor institutii.

Codrin Stefanescu, despre trimiterea legilor justitiei la CCR si sesizarea Comisiei de la Venetia: Klaus Iohannis este tot mai fan Monica Macovei / Va ntrzia oprirea abuzurilor unor institutii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, miercuri,laDigi24,dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a decis sa trimita pachetul de legi ale Justitiei la Curtea Constitutionala si sa sesizeze Comisia de la Venetia, ca seful statului joaca rolul de comunicator al statului paralelel, ca este tot mai cinic si tot mai fan Monica Macovei, iar demersul acestuia nu va avea alt efect decat acela de a intarzia oprirea abuzurilor unor institutii.

Klaus Iohannis, apel catre CCR cu privire la legile Justitiei: Nu va grabiti cu analiza

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 12:30, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Aceasta este prima iesire a lui Klaus Iohannis dupa ce a anuntat ca ii retrage sprijinul.

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis. Cazanciuc: Toata opera lui se restrange la cuvantul penal. Respingerea irationala a efortului de a reforma justitia are legatura cu campania electorala pentru al doilea mandat (VIDEO)

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca trimite intreg pachetul Legilor Justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) si, in paralel, sesizeaza Comisia de la.

TARICEANU, dupa anuntul lui IOHANNIS: Nu imi faceam nicio iluzie ca nu va recurge la acest instrument

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, considera ca anuntul facut de presedintele Romaniei Klaus Iohannis privind trimiterea pachetului legilor justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei a.

Klaus Iohannis trimite la CCR prima dintre Legile Justitiei

Presedintele Klaus Ioahnnis a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, scrie Ziare. com .

Klaus Iohannis a sesizat CCR pe prima lege a Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, la Curtea Constitutionala prima sesizare de neconstitutionalitate asupraLegii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Iohannis a anuntat miercuri ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )