Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis paraseste tara. Anuntul de ULTIM MOMENT al Administratiei Prezidentiale

B1 B1,
Klaus Iohannis paraseste tara. Anuntul de ULTIM MOMENT al Administratiei Prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis pleaca din tara vineri, anunta Administratia Prezidentiala. Seful statului va merge la Ruse, unde va participa la reuniunea informala la nivel de sef de stat Bulgaria - Austria. continuă pe B1

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 12:30, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Aceasta este prima iesire a lui Klaus Iohannis dupa ce a anuntat ca ii retrage sprijinul.

Klaus Iohannis, apel catre CCR cu privire la legile Justitiei: Nu va grabiti cu analiza

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 12:30, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Aceasta este prima iesire a lui Klaus Iohannis dupa ce a anuntat ca ii retrage sprijinul.

Liviu Dragnea, atac la Klaus Iohannis: Contrar celor spuse de unii cu functii foarte inalte... (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa pre;edintelui Klaus Iohannis dupa intalnirea avuta cu premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu, in biroul sau de la Camera.

Tariceanu: Este posibil ca presedintele Klaus Iohannis si directorul SRI sa fie vizati n dosare rezultate n baza protocolului SRI-ANI, care acum stau la sertar

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a scris, joi, peFacebookca este posibil ca presedintele Klaus Iohannis si actualul director al SRI, Eduard Hellvig, sa fie vizati in dosare care stau acum la sertar, tinand cont de modul de operare de pana acum al statului paralel. Acesta a argumentat ca pe baza protocolului incheiat intre SRI si ANI, aceasta institutie a fost folosita ca arma politica, iar asa-zisele informatii trimise de SRI erau, in fapt, dosare deja facute care urmau a fi puse la sertar sau instrumentate dupa cum dictau interesele statului paralel.

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care il exclude din procedura de numire a sefului ANCOM

Presedintele Klaus Iohannis este nemultumit de schimbarile aduse modalitatii de numire a conducerii Autoritati de Comunicatii si cere Parlamentului reexaminarea legii. Prin noua lege presedintele este scos din procedura de numire a sefului ANCOM.

Klaus Iohannis solicita reexaminarea legii de organizare a televiziunii publice

In plin scandal la TVR, presedintele Klaus Iohannis a transmis joi Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea art. 19 din Legea nr. 41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane de.

Lovitura pentru Klaus Iohannis. Ce vrea sa faca CCR

Curtea Costitutionala planuieste sa dea peste cap lovitura lui Klaus Iohannis in privinta legilor Justitiei. Potrivit unor surse de la Curte, sesizarea sefului statului va fi declarata inadmisibila, iar.

Traian Basescu: Klaus Iohannis nu are argumente pentru acuzatiile pe care le face. Atitudinea asta il va duce in prapastie(VIDEO)

Traian Basescu este de parere ca presedintele Klaus Iohannis a facut o eroare prin declaratiile pe care le-a facut miercuri cu privire la legile justitiei. Seful statului nu are argumente pentru acuzatiile pe.

Vicepresedintele Parlamentului European, critici dupa declaratiile lui Klaus Iohannis pe legile justitiei: Vrea sa castige timp

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu, vicpresedinte al ParlamentuluI European, sustine ca presedintele Klaus Iohannis s-a amestecat in treburile Curtii Constitutionale, prin declaratia facuta miercuri cu pr.

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis. Cazanciuc: Toata opera lui se restrange la cuvantul penal. Respingerea irationala a efortului de a reforma justitia are legatura cu campania electorala pentru al doilea mandat (VIDEO)

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca trimite intreg pachetul Legilor Justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) si, in paralel, sesizeaza Comisia de la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )