Libnet.ro
UNICEF

00:07

Boala care ucide de trei ori mai multi romani decat cancerul. Ai mare grija!

Antena3 Antena3,
Boala care ucide de trei ori mai multi romani decat cancerul. Ai mare grija!

Mortalitatea prin boli cardiovasculare este de trei ori mai mare decat cea prin cancer, printre romani, a declarat presedintele Societatii Romane de Cardiologie, Dragos Vinereanu, in cadrul unei conferinte de pr. continuă pe Antena3

Medic: Mortalitatea prin boli cardiovasculare in Romania, de 3 ori mai mare decat prin cancer

Mortalitatea prin boli cardiovasculare este, in Romania, de trei ori mai mare decat cea prin cancer, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Societatii Romane de Cardiologie, medicul Dragos Vinereanu.

Scenariu de film la Constanta. Mai multi tineri au furat o masina apoi au inceput sa sparga magazinele din zona

Mai multi tineri au pus la cale un plan desprins parca din filme. Primul obiectiv de atins a fost acela de a sustrage un autoturism, ceea ce s-a si intamplat, dupa care au spart doua magazine si au mai furat un.

VIORICA DANCILA: Guvernul actual a alocat cei mai multi bani pentru sanatate

Premierul Vorica Dancila, a declarat, astazi, cu ocazia unei vizite la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, ca guvernul pe care il conduce a alocat cei mai multi bani pentru sanatate si ca in continuare se au in vedere investitii, .

Ludovic Orban vrea sa dea in judecata mai multi membri CNA. Radu Herjeu: imi aminteste de un banc trist

Jurnalistul Radu Herjeu, membru al CNA, anunta ca Ludovic Orban vrea sa dea in judecata mai multi membri ai Consiliului, dupa ce acesta a aratat ca nu are o baza legala pentru a obliga televiziunile sa.

Business report: Primaria Capitalei vrea sa cheltuiasca peste 27 milioane euro pentru a izola termic 53 de blocuri din Bucuresti; Comuna care a cheltuit cei mai multi bani UE si atrage romanii stabiliti in strainatate; Preturile la electricitate au cresc

Prima amanare la licitatia pentru 80 de trenuri noi in Romania. Termenul pentru depunerea. Ardealul este mai bogat decat Moldova si Muntenia pentru ca oamenii sunt altfel? Studiul care raspunde acestei dileme nationale. Profilul psihologic al.

Stirile ProTV: Comuna care a cheltuit cei mai multi bani UE si atrage romanii stabiliti in strainatate

De cand suntem membri ai Uniunii Europene, am primit un sprijin financiar urias, care sa dezvolte infrastructura tarii si sa aduca prosperitate romanilor.

iNCALZIREA GLOBALA! Cresterea nivelului marii, de doua ori mai mare decat era preconizat. Peste 1,7 milioane de kilometri patrati de teritoriu, inghititi de ape

Schimbarile climatice se simt in orice colt al lumii. in urma cu o saptamana, au fost circa 30 de grade Celsius in apropierea Oceanului Arctic, iar nivelul de CO2 din atmosfera a ajuns la cel mai inalt nivel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )