Libnet.ro
UNICEF

15:30

Prima reactie din PSD la noua candidatura a lui Klaus Iohannis la presedintie: Nu cred ca va castiga

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD la noua candidatura a lui Klaus Iohannis la presedintie: Nu cred ca va castiga

Vicepresedinte PSD, Paul Stanescu, a declarat, sambata, in urma anuntului presedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, ca nu crede ca acesta va castiga un nou mandat. Nu. continuă pe Antena3

Prima reactie din PSD dupa sentinta in cazul Dragnea: Este absolut ingrozitoare

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi ca sentinta in cazul liderului social-democratilor, Liviu Dragnea, este absolut ingrozitoare, mentionand ca este.

PRIMA REACTIE a PSD dupa ce Iohannis a anuntat ca va candida pentru un nou mandat: Asta inseamna ca...

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este hotarat sa candideze pentru un nou mandat de sef al statului. Deputatul PSD Eugen Nicolicea sustine ca decizia de condamnare a lui Liviu.

Primele reactii din PSD, dupa condamnarea lui Dragnea. Este o decizie nedreapta

Senatorul PSD Daniel Breaz sustine ca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea este una nedreapta si, nefiind una definitiva, nu se poate discuta in acest moment despre o retragere a sefului PSD. La randul sau, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, s-a declarat socat de decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea.

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat in fruntea statului. PNL este alaturi de presedintele Romaniei asa cum a.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea sa: Am fost tarat in acest dosar. Raman la conducerea PSD

Liviu Dragnea a avut prima reactie dupa condamnarea sa. Vreau sa va spun cateva lucruri in seara asta. Sunt informatii pe care publicul e bine sa le stie, a spus el, vineri seara. Eu am fost.

Gabriela Firea, prima reactie dupa sentinta primita de Dragnea

Gabriela Firea a transmis joi seara o prima reactie, dupa sentintele date de magistratii iCCJ in dosarul lui Liviu Dragnea - DGASPC Teleorman. Partidul trece prin momente dificile. Asa cum am facut si.

Premierul Dancila, prima reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Legea este inca sub influenta arbitrariului!

A aparut si prima reactie a premierul Viorica Dancila dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Aceasta afirma ca.

Melescanu, prima reactie in scandalul invalidarii alegerilor de la Chisinau: Nu cunosc toate detaliile. Nu putem sa facem decat sa exprimam opinii, in rest nu e normal ca un stat sa se implice in afacerile interne ale altuia (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a oferit, miercuri, o prima reactie despre scandalul din Republica Moldova cu privire la invalidarea mandatului primarului ales al Chisinaului, Andrei.

Teodor Melescanu, prima reactie in cazul romancei banuite de spionaj in Rusia: Nu am discutat cu serviciile de informatii. Suntem pregatiti sa ii oferim asistenta consulara (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a oferit miercuri prima reactie in cazul romancei acuzate de spionaj in Rusia. El a declarat ca nu a primit inca o comunicare oficiala privind retinerea Carinei .

ANUNT BOMBA din PSD. Presedintele si-a aflat primul contracandidat la alegerile din 2019. Iohannis a fost de un RIDICOL EXTRAORDINAR

Contracandidat-supriza din PSD pentru presedintele Klaus Iohannis. La scurt timp dupa ce actualul sef al statului a spus ca este ferm hotarat sa candideze pentru un nou mandat la conducerea Romaniei, un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )