Libnet.ro
UNICEF

14:00

Klaus Iohannis reactioneaza dupa atacul Statelor Unite in Siria (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis reactioneaza dupa atacul Statelor Unite in Siria (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, Statele Unite, Marea Britanie si Franta au desfasurat un atac coordonat in Siria. Romania condamna. continuă pe B1

Primele imagini cu presedintele sirian Bashar al-Assad, dupa atacul Statelor Unite (VIDEO)

Presedintia Siriei a postat pe internet un clip cu liderul Bashar al-Assad sosind la lucru, in dimineata in care Statele Unite, Marea Britanie si Franta au lansat un atac coordonat asupra mai multor puncte.

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa atacul SUA din Siria

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat sambata, ca Romania condamna in continuare folosirea armelor chimice in Siria si exprima solidaritate fata de actiunile partenerilor strategici. Romania condamna.

Viorica Dancila, reactie dupa atacul SUA din Siria

Romania sustine si este solidara cu actiunea ferma de raspuns a SUA, Marea Britanie si Franta in Siria, ca urmare a atacului chimic din 7 aprilie, a anuntat Guvernul, printr-un comunicat transmis.

Klaus Iohannis, reactie pe Twitter dupa atacul din Siria: Suntem solidari cu actiunile partenerilor nostri strategici

Presedintele Klaus Iohannnis afirma, intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, ca Romania isi reitereaza condamnarea cu privire la utilizarea armelor chimice in Siria, care nu este deloc justificata. Suntem solidari cu actiunile partenerilor nostri strategici.

Razboi in Siria. Prima reactie a Rusiei dupa atacul SUA din Siria

Ambasadorul Rusiei la Washington a avertizat ca loviturile asupra Siriei conduse de fortele armate americane vor avea consecinte si ca insultarea presedintelui rus este inacceptabila, transmite Reuters. Se.

Prima reactie a presedintelui Klaus Iohannis la atacul asupra Siriei: Suntem solidari cu actiunile partenerilor strategici

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca Romania condamna in continuare folosirea armelor chimice in Siria si exprima solidaritate fata de actiunile partenerilor strategici, scrie Agerpres.

Vor fi consecinte. AMENINTAREA Rusiei dupa atacul SUA si al aliatilor in Siria, din aceasta dimineata

Atacurile din Siria vor avea consecinte, avertizeaza Anatoli Antonov, ambasadorul Rusiei la Washington, precizand ca Statele Unite, Marea Britanie si Franta poarta intreaga responsabilitate pentru aceste.

Reactii internationale dupa atacul asupra Siriei. Rusia convoaca Consiliul de Securitate al ONU

Liderii lumii au reactionat dupa atacul SUA, Frantei si Regatului Unit asupra Siriei de noaptea trecuta - 04:00 ora Romaniei - cand mai multe pozitii din Siria cu lovituri chirurgicale menite sa distruga arsenalul de arme chimice. Au fost lansate peste.

Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Liviu Dragnea: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat sambata ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )