Libnet.ro
UNICEF

11:15

Reactii internationale dupa atacul asupra Siriei. Rusia convoaca Consiliul de Securitate al ONU

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reactii internationale dupa atacul asupra Siriei. Rusia convoaca Consiliul de Securitate al ONU

Liderii lumii au reactionat dupa atacul SUA, Frantei si Regatului Unit asupra Siriei de noaptea trecuta - 04:00 ora Romaniei - cand mai multe pozitii din Siria cu lovituri chirurgicale menite sa distruga arsenalul de arme chimice. Au fost lansate peste. continuă pe Wall-Street Ro

Theresa May spune ca atacul asupra Siriei transmite un mesaj clar impotriva armelor chimice. May, criticata de opozitia britanica

Premierul britanic Theresa May a declarat sambata ca atacurile executate in Siria de tara sa, alaturi de Franta si SUA, transmit un mesaj clar impotriva folosirii de arme chimice, relateaza AFP, scrie Agerpres.

Prima reactie a presedintelui Klaus Iohannis la atacul asupra Siriei: Suntem solidari cu actiunile partenerilor strategici

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca Romania condamna in continuare folosirea armelor chimice in Siria si exprima solidaritate fata de actiunile partenerilor strategici, scrie Agerpres.

Reactia Rusiei dupa atacul asupra Siriei: MAE: Trebuie sa fii anormal sa ataci cand existau sanse de pace. Parlamentul rus: incalcare a legislatiei internationale

Purtatorul de cuvant al MAE rus Maria Zaharova afirma intr-o postare pe Facebook ca trebuie sa fii anormal sa ataci capitala Siriei exact cand existau sanse de pace, referindu-se la atacul lansat de SUA, Marea Britanie si Franta asupra unor tinte din Siria ca raspuns la atacul cu arme chimice lansat in urma cu o saptamana la Duma.

Motivul pentru care Trump a amanat atacul impotriva Siriei. Ce s-a intamplat in SUA dupa primul anunt

SUA si celelalte tari din Occident au amanat atacul asupra Siriei din cauze economice si militare. Ioan Mircea Pascu, fost ministru al Apararii si europarlamentar PSD, a sustinut ca atacul militar din Siria.

Lider al sirienilor din Romania dupa atacul asupra Siriei: Acolo nu va merge o rezolutie militara. Pana la urma, Bashar al-Assad va ceda

Sirienii stabiliti in Romania sunt cu ochii pe Siria, acolo unde SUA au lansat sambata dimineata un atac asupra mai multor pozitii strategice ale Siriei. Un reprezentant al comunitatii Siria Libera din Romania, care se opune regimului Assad, sustine ca solutia pentru Siria este una politica, nu militara.

Reactia NATO, dupa atacul asupra Siriei. Secretarul general: Sustin atacurile lansate de SUA, Marea Britanie si Franta in Siria

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a transmis o declaratie in care isi afirma sustinerea fata de atacurile lansate de SUA, Marea Britanie si Franta in Siria.

Razboi in Siria. Prima reactie a Rusiei dupa atacul SUA din Siria

Ambasadorul Rusiei la Washington a avertizat ca loviturile asupra Siriei conduse de fortele armate americane vor avea consecinte si ca insultarea presedintelui rus este inacceptabila, transmite Reuters. Se.

Eurocontrol alerteaza companiile aeriene privind posibile atacuri cu racheta asupra Siriei

Eurocontrol, organizatia europeana pentru securitate in navigatia aeriana, a emis ieri o alerta rapida destinata companiilor, pentru estul Mediteranei, din cauza unor posibile atacuri cu racheta asupra Siriei in urmatoarele 72 de ore, transmit agentiile internationale, citate de Agerpres.

Reactia lui Adrian Nastase dupa atacul SUA impotriva Siriei

Adrian Nastase a comentat, sambata, pe blogul sau, atacul SUA si al aliatilor sai, Marea Britanie si Franta asupra unor obiective guvernamentale din Siria. Lumea globalizata in care traim se bazeaza tot.

Vladimir Putin, prima reactie oficiala dupa atacul SUA impotriva Siriei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis, sambata, un comunicat in care a precizat ca atacurile coordonate de SUA impotriva Siriei reprezinta acte de agresiune. Rusia a anuntat sambata convocarea.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )