Libnet.ro
UNICEF

08:01

Klaus Iohannis, reclamat la CNCD dupa afirmatia despre autisti: Este de condamnat. E o stigmatizare in plus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis, reclamat la CNCD dupa afirmatia despre autisti: Este de condamnat. E o stigmatizare in plus

Presedintele Asociatiei Autism Europa Bistrita, Ana Dragu, a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in legatura cu afirmatia presedintelui Klaus Iohannis privind autistii, dupa ce, anterior, tot ea a sesizat CNCD despre limbajul. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de guvern / Despre OUG pe amnistie si gratiere: Ar fi o eroare foarte grava

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Viena, ca a constatat din partea premierului Viorica Dancila o dorinta de colaborare astfel incat va participa la sedintele de guvern.

Presedintele Consiliului pentru Combaterea Discriminarii crede ca Iohannis ar trebui sanctionat cu avertisment pentru declaratiile despre autisti, dar el nu va propune autosesizarea

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), Astlosz Csaba, spune ca nu va propune autosesizarea consiliului in cazul declaratiilor presedintelui Iohannis legate de persoanele cu autism, dar isi mentine opinia avuta in cazul Dancila - astfel de afirmatii facute de un demnitar ar trebui sanctionate macar cu un avertisment. Asztalos Csaba a declarat, miercuri, pentru HotNews, ca pana acum CNCD nu a primit nicio plangere legata de declaratiile sefului statului.

Klaus Iohannis isi cere scuze dupa declaratiile de la evenimentul de marti seara: `Nu a avut, sub nicio forma, intentia de a incalca dreptul la demnitate al persoanelor care sufera de autism`

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Madalina Dobrovolschi, a transmis, marti, dupa declaratiile sefului statului in cadrul unei intalniri cu tinerii premiati ai concursului Civic Avengers,.

Klaus Iohannis: Nici dupa razboi persoane penale nu au ajuns la conducerea statului. Daca a dat Ceausescu decret de gratiere, a fost ca sa arate ca este marinimos, nu sa se albeasca dosarele colegilor de partid

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, referindu-se la discutiile din spatiul public despre iminenta adoptare de catre Guvern a unei Ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea ca nici pe.

Klaus Iohannis, despre acuzatia de inalta tradare a lui Dragnea: Este o procedura foarte complicata. Nu are niciun suport

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti,despre depunerea unei plangeri penale impotriva sa pentru inalta tradare, ceruta de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Iohannis spune ca acest.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura: Cred ca au sanse bune de reusita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca le doreste succes celor care au depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila si considera ca au sanse bune de reusita. Aceasta.

Klaus Iohannis, despre IMPOZITAREA BISERICII: Sa nu ne grabim foarte tare in a veni cu o solutie

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca o decizie privind impozitarea cultelor nu poate fi luata pana nu se va rezolva problema retrocedarii bunurilor confiscate de stat de la biserici. intrebat,.

Klaus Iohannis, intrebat daca ar mai numi un premier de la PSD: `Daca ar fi avut...`

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, despre posibilitatea de a numi un nou premier de la PSD in cazul in care motiunea de cenzura depusa de opozitie ar trece. Aflat la o intalnire cu tinerii.

Klaus Iohannis, noi informatii desprepresedintia Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, marti, caRomania este pregatita sa exercite presedintia Consiliului Uniunii Europene. Suntem pregatiti si vom arata ca putem sa exercitam o presedinti.

Klaus Iohannis anunta de la Viena ca va merge la sedintele de guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti dimineata, la Viena, ca a decis sa mearga la sedintele de Guvern pentru a impiedica adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea, despre care a spus ca ar fi o eroare grava pentru Romania.

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )