Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis: Recomand sa purtati masca oricand iesiti din casa. Nu se revine la starea de urgenta. Nuntile, botezurile, posibil restrictionate

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Recomand sa purtati masca oricand iesiti din casa. Nu se revine la starea de urgenta. Nuntile, botezurile, posibil restrictionate

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP) la finalul careia a facut o declaratie de presa. Acesta a subliniat ca oamenii nu trebuie sa intre in panica si a recomandat purtatul mastii de protectie tot timpul la iesirea din casa. De asemenea, seful Statului a afirmat ca nu se va reveni la starea de urgenta, si nu exclude posibilitatea ca evenimentele cu multi oameni sa fie restrictionate. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis reitereaza faptul ca nu a fost testat niciodata pentru Covid-19: Nu am fost in situatia aceasta. Chiar daca ar fi o persoana bolnava, pericolul e redus aproape la zero pentru ca pastrez distanta si port masca (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, ocazie cu care a reiterat faptul ca nu a fost testat niciodata pentru COVID-19, intrucat nu s-a.

Klaus Iohannis, despre obligativitatea purtarii mastii in Romania, inclusiv in spatii deschise: Daca expertii ar recomanda asa ceva, eu sunt de acord (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara ca daca specialistii vor decide ca este necesar ca masca de protectie sa fie purtata in aer liber si in locurile mai putin aglomerate, el va sustine.

Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Dupa vizita de vineri de la Institutul National de Sanatate Publica, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie cu privire la revenirea la Starea de urgenta. Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a luat decizia Astazi, 9 octombrie presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste revenirea la starea de urgenta. Totodata, el a .

Klaus Iohannis: Din discutia de la INSP nu a rezultat nevoia amanarii alegerilor parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca din discutia pe care a avut-o la Institutul National de Sanatate Publica nu a rezultat ca e nevoie de o amanare a alegerilor parlamentare. Klaus.

KLAUS IOHANNIS: E posibil ca nuntile si botezurile sa fie restrictionate

Presedintele Klaus Iohannis a facut, astazi, o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP). La final, presedintele a sustinut o declaratie de presa.

KLAUS IOHANNIS, NOILOR MAGISTRATI: Romanii asteapta sa aveti o conduita morala ireprosabila

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele de numire in functie a noilor judecatori si procurori absolventi ai Institutului National al Magistraturii, context in care a transmis un mesaj in care afirma ca acestia devin veritabile repere pentru societate, cu un rol esential pentru consolidarea statului de drept.

KLAUS IOHANNIS: Nu vom uita niciodata victimele Holocaustului si ne angajam sa nu permitem repetarea unei asemenea tragedii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Zilei Nationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

KLAUS IOHANNIS: Pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989 pentru Romania. Seful statului a adaugat ca totusi tara noastra a reusit sa obtina de curand statutul de piata de capital emergenta, iar masurile economice cuprinse in Planul de relansare vor pune bazele noului model de dezvoltare, unul al investitiilor, al responsabilitatii si al sustenabilitatii.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc in 6 decembrie

Situatia epidemiologica de la nivel national, unde trendul de crestere a numarului de infectari se pare ca va continua, nu este de natura sa il faca pe presedintele Klaus Iohannis sa decreteze starea de urgenta si sa amane astfel alegerile parlamentare programate de Guvern pentru 6 decembrie.

KLAUS IOHANNIS: Abordarea politica este una, abordarea publica in situatia de pandemie trebuie sa fie una aplicata

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, astazi, la Palatul Cotroceni, despre diferenta dintre abordarea politica si cea a autoritatilor, legata de combaterea pandemiei COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )