Libnet.ro
UNICEF

06:00

Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Dupa vizita de vineri de la Institutul National de Sanatate Publica, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie cu privire la revenirea la Starea de urgenta. Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a luat decizia Astazi, 9 octombrie presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste revenirea la starea de urgenta. Totodata, el a . continuă pe Playtech

NATO, anunt de ultima ora despre Afganistan. Ce se va intampla cu militarii romani din zona

In urma cu putin timp NATO anunta reducerile trupelor in Afganistan, pe masura ce SUA face acelasi lucru. Anuntul a fost facut de inaltul oficial al organizatiei, Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO. NATO, anunt de ultima ora despre Afganistan Decizia administratiei Trump de a retrage in cele din urma cateva mii de soldati din .

Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise! Anunt de ultima ora de la CNSU

In scurt timp va avea loc o sedinta de ultim moment a Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Capitala . Sedinta a fost stabilita dupa trimiterea unei adrese din partea Inspectoratului Scolar catre Prefectura. Anunt de ultima ora. Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise in ultima vreme, numarul cazurilor de COVID-19 din Bucuresti .

Klaus Iohannis, vizita la Institutul National de Sanatate Publica: Nu intentionez sa revenim la starea de urgenta (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis,face vineri, de la ora 13:30, o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP). Vizita are loc in contextul cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus di.

Klaus Iohannis: Recomand sa purtati masca oricand iesiti din casa. Nu se revine la starea de urgenta. Nuntile, botezurile, posibil restrictionate

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP) la finalul careia a facut o declaratie de presa. Acesta a subliniat ca oamenii nu trebuie sa intre in panica si a recomandat purtatul mastii de protectie tot timpul la iesirea din casa. De asemenea, seful Statului a afirmat ca nu se va reveni la starea de urgenta, si nu exclude posibilitatea ca evenimentele cu multi oameni sa fie restrictionate.

Klaus Iohannis: in aceasta etapa, nu intentionez sa reintroduc starea de urgenta!

Presedintele Klaus Iohannis respinge ideea revenirii la starea de urgenta. in aceasta etapa, nu intentionez sa reintroduc starea de urgenta, a precizat seful statului, dupa discutia avuta cu specialistii de la Institutul National de Sanatate Publica.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc in 6 decembrie

Situatia epidemiologica de la nivel national, unde trendul de crestere a numarului de infectari se pare ca va continua, nu este de natura sa il faca pe presedintele Klaus Iohannis sa decreteze starea de urgenta si sa amane astfel alegerile parlamentare programate de Guvern pentru 6 decembrie.

Ce se intampla cu angajatii din HORECA? Guvernul Orban, anunt radical de ultima ora

Vineri la Palatul Victoria, premierul Ludovic Orban a avut o intalnire cu reprezentatii HoReCa. El a spus ca Guvernul va continua sa plateasca somajul pentru angajatii industriei, in perioada in care activitatea este suspendata si ca se vor analiza masuri fiscale cu privire la sprijinirea antreprenorilor din acest sector. Ce se intampla cu angajatii din .

Klaus Iohannis: Suntem intr-un punct critic. Depinde de constiinta fiecaruia dintre noi daca vom castiga aceasta batalie fara precedent. Aveti grija si respectati masurile! (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri,la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre evolutia ingrijoratoare a epidemiei de coronavirus in Romania,.

KLAUS IOHANNIS: Romania a cunoscut in ultima saptamana cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Romania a avut, in ultima saptamana, cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei COVID-19, cifrele fiind extrem de ingrijoratoare.

Ce restrictii se vor mai da in Romania. Vestea data de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a tinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca urmare a unui nou record negativ al cazurilor de cornavirus. intrebat fiind si daca ar trebui sa ne asteptam la o noua stare de urgenta, seful statului a spus ca restrictiile vor fi impuse local. Ce restrictii se vor mai da .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )